Kiemelt hírek

Összeverné egymást Muhammad Ali lánya és Ronda Rousey

2015. március 19. | szerző SzlobMil | Cicaharc

Ha valaki bajnok, mindenki akar belőle egy darabot. A veretlen női MMA harcos, Ronda Rousey (11-0) személye évek óta célkeresztben van, Cris Cyborgtól kezdve a női jiu-jitsu-s társadalomig szinte mindenki rá feni a fogát – még a férfiak is. Legutóbb Muhammad Ali lánya, a szintén veretlen – és több, mint kétszer annyi tapasztalattal bíró – Laila Ali (24-0, 21 K.O. !!) hívta őt ki, és Rousey mint mindig, most sem hagyta válasz nélkül a kihívót…

pointperfect

Laila Ali a TMZ Sports közvetítő csatornáin keresztül üzente meg a nagyvilágnak, hogy nincs élő nő, aki meg tudná verni őt, ebbe a körbe természetesen Ronda Rouseyt is beleértve. A 37 éves Laila visszavonult profi bokszoló, szavait pedig nem önszántából láttak napvilágot: a TMZ Sports újságírói “csikarták ki” belőle. A rövid interjú elején a legenda lánya még félénk volt, elmondása szerint nehéz összehasonlítani egy profi bokszolót egy ketrecharcossal, de persze van mire büszkének lennie neki is, ezért a végén csak kikívánkozott belőle a mondat: “Egy nő sem tud elbánni velem”.

A riport aztán kezdett komikus hangvételt venni: az 1.77 magas hölgy elsősorban magasságát emelte ki, amivel szó szerint Rousey fölé tudna kerekedni, pedig kettejük között mindössze hét centiméternyi különbség van:

“Rousey olyan picike, mint a lányom… A három éves kislányom.”

Az UFC bajnoka (is) valószínűleg ezen a mondaton húzta fel szemöldökét:

“Ha szeretne megküzdeni velem, állok elébe.” – mondta Rousey kedvesen a Daily Beastnek.

usp-mma_-strikeforce-rousey-vs-kaufman-4_3_r560_original

“Már visszavonult, és gyerekei vannak. Megértem, hogy azt gondolja, hogy magassága előnyére válhat, de ha látták előző mérkőzésemet, akkor tudhatják, hogy az erő és a magasság semmit nem számít. Én más módszerrel szoktam legyőzni az embereket, ezért ellenem ezek az erények nem válnak be.” – mondta a 28 éves Rousey.

Elnézést kérünk Rousey ellenlábasaitól, de érzésünk szerint ebből a szócsatából ő jött ki jobban…

Forrás: TMZ Sports

 

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.