Kiemelt hírek

Mindenki Ronda Rousey-t akarja padlóra borítani

2014. április 7. | szerző SzlobMil | Hibrid stílusok

Meglehet, hogy Ronda Rousey a filmforgatások szélviharának epicentrumában ténferegve abban az áldott helyzetben van, hogy nem is tud arról, mennyien állnak sorban azért, hogy arcon tudják csapni őt.

Ronda Rousey

Rousey a reflektorfényben(Fotó: Esther Lin, MMA Fighting)

Három potenciális veszélyforrás leselkedik rá. Kezdjük rögtön a sort Gina Carano-val, aki bár már 5 éve nem harcolt – így hasonló cipőben jár, mint Rousey; de nem véletlenül volt az egyik leghíresebb női MMA-s harcos.

Itt van még Cristiane “Cyborg” Justino is, aki hosszú ideig volt a Strikeforce királynője, jelenleg pedig az Invicta bajnoka. Végül meg kell említenünk Holly Holm-ot is, aki bokszból tért át MMA-ra, nem kis sikerrel: a hétvégén a brazil Juliana Werner orrát törte egy eget rengető kiütéssel a Legacy bajnoki címének megszerzéséért.

Félelmetes kihívó

Félelmetes kihívó: Holly Holm lehet a nevető harmadik

A három harcosban – azon kívül, hogy mindhárman nők és Rousey skalpjára törnek –, egy közös van: egyiküknek sincs szerződése az UFC-vel, és ez bizony egy megoldandó probléma.

Holm csapata pár hete megpróbált megegyezésre jutni az UFC tisztviselőivel, de sikertelenül. Az eddig veretlen hölgyről ráadásul kiderült még egy baljós dolog is: a Juliana Werner elleni kiütése olyan erősre sikerült, hogy beletört a karja. Nem tudni, hogy mikor térhet vissza 100%-os formában.

holmbreak.0_standard_709.0

Röntgenfelvétel Holm karjáról (Fotó: Facebook)

Cyborg-nak Tito Ortiz-el van szerződése, ezért nála is nehéz lesz a váltás. Jelenleg – bármennyire furcsán hangzik is – nagyon úgy néz ki, hogy Gina Carano a küzdelem fő esélyese: legutóbb azt hangoztatta, hogy vagy hamarosan visszatér, vagy soha. Ezt a lehetőséget az UFC bizonyára nem akarja majd elszalasztani.

Forrás: mmafighting.com

Comments

comments

3 komment

  1. Oldal hivatkozás: Vége a találgatásnak, végre megvan Rousey nagyasszony ellenfele Budomagazin.hu

  2. Oldal hivatkozás: Az egész jiu-jitsu világ ki akarja végezni Ronda “Nagyarcú” Rousey nagyasszonyt Budomagazin.hu

  3. Oldal hivatkozás: Összeverné egymást Muhammad Ali lánya és Ronda Rousey Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.