Kiemelt hírek

Wanderlei Silva emelte magasba a legjobb magyar MMA női harcos kezeit

2014. november 6. | szerző SzlobMil | MMA

A veretlen magyar női MMA harcos Perjés Dóra (7-0 MMA) miután leigazolt a brazil XFC ()-hez, győztes mérkőzéssel örvendeztette meg Sao Paulo-ban az XFC International 7 elnevezésű tornán új munkaadóját, és persze egész Magyarországot – olvastuk az örömteli hírt a totaldamage.blog.hu-n.

perjes-wand

Dóra kezét még Wanderlei Silva is a magasba emelte

A Bárdosi Küzdősport Akadémia növendéke a szintén veretlen, MMA-ban és muay-thai-ban egyaránt tapasztalt Luana Santos Medeiros-t gyűrte le földharcban bokafeszítésse – – igaz, Dórától nem szégyen kikapni, pláne annak tükrében, hogy a két amazon között jelentős súlykülönbség volt. Talán mondani sem kell: Dóra volt a könnyebb…

Hogy “hogyan jön a képbe” az idén visszavonulót fújó Wanderlei Silva? Nos, az XFC International 7-en ő volt az egyik kommentátor, és mint az nemrég kiderült, az XFC szeretné összehozni azt, ami az UFC-ből az Atlétikai Bizottság doppingellenes hadjárata miatt kimaradt. Igen, jól sejtik: a Chael Sonnen és Wanderlei Silva álommeccséről van szó.

Wanderlei bár szavát adta, hogy soha többé nem fog éles meccset vívni senki ellen sem, Sonnen neve még mindig olyan erős ingert vált ki benne, hogy az XFC elnökének, Myron Molotkynak nem nagyon kellett győzködnie őt a visszatérésről. A párbeszéd a közvetítés közben így hangzott:

-“Kész vagy megtenni? Csináljuk!”

-“Ha Sonnen is kész harcolni ellenem, akkor végül is miért ne? Benne vagyok. Gyere, és kapj el!”

A drogbotrányok természetesen Sonnen-t is mélyen megérintették, aki vetélytársához hasonlóan szintén visszavonult az MMA-tól, sőt, még el is tiltották a versenyzéstől két évre, ha mégis meggondolná magát. Ennek ellenére Sonnen egy földharcos eseményen, a Metamoris 4-en mégis színre lépett a visszavonulója és a tiltások után, ezért szinte bármi lehetséges. Bizakodjunk!

Forrás: MMAfighting.com

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.