Kiemelt hírek

Vereséggel debütált Kimbo fia a Bellatorban

2016. november 20. | szerző SzlobMil | MMA

A néhai Kimbo Slice (Isten nyugosztalja) fia, Kevin Ferguson Jr. MMA-s debütálására már régóta várunk, de sajnos a kevert harcművész nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ellenfele, Aaron Hamilton a második menetben kopogtatta le őt egy guillotine-fojtással.

babyslice

A két fél a Bellator 165-ben, Californiában csapott össze szabadsúlyban (74 kg). Ferguson (0-1) már az elején le akarta vinni Aaront a földre, és kiállt a taktika mellett. Háromszor sikerrel is járt, de a ground-n-poundban nem tudott nagy károkat okozni ellenfelében.

Az első momentum, amire mindenki felkapta a fejét, az volt, amikor a kis Kimbo szabálytalanul bevitt fejre egy térdest, de szerencsére a mérkőzés továbbment komolyabb következmények és sérülések nélkül. A második menetben Ferguson semmin nem változtatott. Egy nagy bal horoggal eltalálta Hamiltont, aki háttal elterült a földön.

Ferguson felülről kemény ütéseket és könyökösöket vitt be – ezúttal szabályosan –, úgy tűnt, hogy övé lesz a mérkőzés. A kocka szinte azonnal fordult. Kimbo fia egy fojtással (anaconda choke) szerette volna kivégezni ellenfelét, aki viszont kimászott a szorításból, és sokszorosan visszaadta a kölcsönt. Ferguson kopogott, és véget ért a menet. Íme a finis:

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.