Kiemelt hírek

Magyar sikerek a XXII. kick-box világkupán

2016. május 17. | szerző SzlobMil | Kick-box

Több magyar győztes is aratott diadalt a Budapesten rendezett XXII. kick-box Világkupán. A HALKER-KiralyTeam Kick-box Akadémia kőkemény harcosai több aranyérmet is szereztek, K-1 versenyszámban pedig Habash Antoine, a Re-Gym világbajnoka nyerte a döntőt.

Fotó: Facebook/ Habash Atom Antoine

Fotó: Facebook/ Habash Atom Antoine

A késő éjszakába nyúló program csúcspontja volt, amikor Rehák György tanítványa, Habash Antoine ugró térdrúgásokkal győzte le végső ellenfelét a döntőben. Az összecsapás nagyon látványos volt, itt önök is megnézhetik:

Először rendeztek kick-box világkupát Budapesten, és több magyar versenyző is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Rákóczi Renáta például ezüstéremmel zárt súlycsoportjában, a teljes erejű ütéseket és rúgásokat megengedő full-contact szabályrendszerben.

A tatamis szabályrendszereknél a pointfighting kategóriában (hogy ebben a magyarok mennyire jók, bővebben itt olvashatnak) hat hazai aranyérem született! Közülük is kiemeljük Gömbös Lászlót, a hatszoros világbajnokot, aki most egyszerre két súlycsoportban is meghódította a dobogó tetejét.

Juhász Gábor, a Magyar Kick-Boksz Szövetség alelnöke az MTI-nek elmondta, hogy harminchárom ország 1500 harcosa látogatott el Budapestre, hogy összemérje tudását.

A rendezéssel a Nemzetközi Szövetség is nagyon elégedett volt.

Pointfighting (tatami), győztesek:

női 60 kg: Busa Andrea

férfiak:

63 kg: Veres Roland
69 kg: Veres Richárd
79 kg: Gömbös László
84 kg: Gömbös László
plusz 94 kg: Imre Tamás

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.