Kiemelt hírek

Erdeit nem érdekli, megbosszulják-e vereségét

2015. november 18. | szerző SzlobMil | Ökölvívás

Erdei “Madár” Zsolt a monokli.com-nak adott egy rövid interjút, ahol elmondta, hogy egyáltalán nem érdekli a jövő február 6-i Nemesapáti Norbert – Denisz Gracsov meccs. Pedig a fiatal magyar tehetség megbosszulhatná az Erdei mérlegén esett csorbát…

20130330_0067_HG640

Persze ha nincs vereség, akkor nincs mit megbosszulni. Erdei “Madár” Zsolt úgy érzi, hogy megnyerte azt a bizonyos találkozót, amit 2013 márciusában a bírók valamiért mégis ellenfelének, Denisz Gracsovnak adtak oda.

“Hát, engem egyáltalán nem érdekel” – kezdte az interjút Zsolt a tőle megszokott őszinteséggel.

“Tudjuk, milyenek voltak a körülmények: nekem törött volt a bordám, én nem tudtam kihozni magamból a maximumot, csak ötven százalékot. Ennek ellenére megvertem, mégsem hoztak ki. Igazából Gracsov csak azért lehet név, mert annak idején elcsalták a mérkőzést, és így győztesen hagyhatta el ellenem a szorítót.”

Madár elmondta, hogy Norbi akár meg is verheti a szívós, de lassú Gracsovot, de egy kicsit aggódik a magyar tehetségért. Szerinte Norbi túlhajszolja magát, túl sok meccset vállal:

“Túl van hajszolva a gyerek. Félek, hogy ugyan nagy tehetségnek indult, de túlságosan korán ellőtte a puskaport. Húsz évesen nem kell még a világot megváltani. Az ő súlyában elég lenne mondjuk egy hat-nyolc év múlva beérni, és odatenni magát a világ élvonalába. Norbival rengeteget kesztyűztem anno, és én nagyon sokat láttam abban a srácban, most viszont azt látom, hogy egy kicsit be van lassulva.” – mondta Zsolt.

Norbit (19-2) tavaly decemberben leléptették Schiller Hyppolite (17-1) ellen, de azóta négy győzelmet is elkönyvelhetett, így magabiztosan vághat neki az orosznak.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.