Kiemelt hírek

Ez a Hyppolit nem lakájként bánt Nemesapáti Norberttel…

2014. december 9. | szerző SzlobMil | Ökölvívás

A mindössze 19 éves Nemesapáti Norbert Montrealban a betöltetlen WBC félnehézsúlyú Silver nemzetközi bajnoki címért szállt harcba egy nálánál sokkal erősebb kihívó, Schiller Hyppolite (14-1) ellen. A korábban nagyközépsúlyban szereplő, és a találkozóra is gyakorlatilag korábbi súlycsoportjában bemérő magyar bunyós bátran kezdett, és egészen a 11. menetig hősiesen bírta és állta a pofonokat… A hírt a profiboksz.hu oldalon olvastuk.

1206 spt boxing pascal 2294

Fotó: Dario Ayala / Montreal Gazette

A mérkőzésen Hyppolite fölénye egyértelművé vált, majd a harmadik menet közepén egy fejre mért jobbossal le is ütötte a magyar bokszolót. Nemesapáti gyorsan felállt, de láthatóan megfogta az ütés – Hyppolite megpróbálta lezárni az összecsapást, de Feja Tibor fiatal tanítványa nagyot küzdve túlélte a kritikus időszakot. A hetedik felvonásban Hyppolite ismét megfogta a passzívabb Nemesapátit, akinek sikerült újra átvészelnie a problémás másodperceket.

A mérkőzés teljes videófelvétele ezen a linken érhető el

A könnyedén, gyakorta leengedett kezekkel bokszoló, testre is jól támadó Hyppolite végül idő előtti győzelmet ünnepelhetett, miután a 11. menet közepén a vezetőbíró leléptette a nagy verést elszenvedő, és a megrendítő ütéseket ekkor már szinte számolatlanul kapó Nemesapátit, aki ezzel sajnos profi karrierje második vereségét is elkönyvelhette.

Forrás: profiboksz.hu

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Támogassa a szebb jövőt a Lurdy Boxgálán Ön is! Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.