Kiemelt hírek

Tito Ortiz és Stephan Bonnar öltönyben civakodott a Bellator ketrecében

2014. szeptember 16. | szerző SzlobMil | Viadal

Nagyon úgy néz ki, hogy 2014-ben hónap nem maradhat el cicaharc nélkül – a legfrissebb botrány három főszereplőt vonultatott fel: Tito “Rosszfiú” Ortiz-t, és Stephan “Amerikai Pszichó” Bonnar-t, és egy maszkos embert. Olyan, mintha egy film leírását néznénk, és meglehet, hogy a “jelenet” valóban megrendezett. Ismerjék meg a szereplőket.

A Bellatornál bejelentették, hogy a 131. “részben” két egykori UFC-s, Tito Ortiz és Stephan Bonnar méri majd össze erejét, robbanékonyságát és technikáját novemberben. Nos, a két fighter mindent megtett azért, hogy az emberek meg is nézzék a meccsüket. Történt ugyanis, hogy a nagyban zajló Bellator 123. szünetében Scott Coker, a Bellator, és korábban a Strikeforce feje behívta a ketrecbe a leendő két “főhőst”, akik nem egészen úgy viselkedtek, ahogy azt elvárta volna tőlük…

Stephan Bonnar (15-8) ugyanis átvette az irányítást, és majdnem kitépte a mikrofont a Fight Quest-es Jimmy Smith kezéből, aki viszont – szó szerint – ragaszkodott az eszközhöz. Az interakció után bemutatta a meglepetésembert, a maszkba bújtatott Justin McCully-t, akitől állítólag tanácsokat és segítséget kapott, hogy nagyobb eséllyel verhesse szét Ortiz-t, mert Ortiz minden korábbi menedzsere, edzőpartnere és barátja ezt szeretné látni.

Tito ezek után drogfüggőknek állította be az előtte álló férfiakat, állítva, hogy Bonnar túl sokat személyeskedik, és elvesztette a fejét. Szavaira tettekkel is ráerősített, és elkezdett lökdösődni, mindenki szétszéledt, Jimmy Smith pedig büszkén mondta a nagy kavarodás után, hogy “De még mindig megvan a mikrofon!”.

c09485ba431833ea789f8cce98bcb0f9_crop_north

Scott Coker az “édesapja sírjára” esküdött meg, hogy nem tudott a közelgő botrányról, és hogy a dolog nem volt megrendezett. Elmondása szerint azt hitte, hogy hirtelen valami rossz pankráció kellős közepébe csöppent, és látta Tito-n, hogy még az eset után is nagyon feldúlt állapotban volt.

A zseniális képért nagy köszönet a mixedmartialarts.com-nak!

A zseniális képért nagy köszönet a mixedmartialarts.com-nak!

Forrás: MMAjunkie.com

Comments

comments

2 komment

  1. Oldal hivatkozás: Beerősít a WSOF Budomagazin.hu

  2. Oldal hivatkozás: Tito Ortiz: Kimbo visszalépés lenne Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.