Kiemelt hírek

Tito Ortiz: Kimbo visszalépés lenne

2015. január 26. | szerző SzlobMil | MMA

Kimbo Slice nemrég visszatért, és kihívta többek között a botrányhőst, Tito Ortizt is a Bellatorban való első mérkőzésére. Sajnos úgy néz ki, hogy az érzés nem kölcsönös, de valljuk be nyugodtan: mindenki jobban vár egy Petruzelli-Kimbo visszavágót, ezért egyik szemünk sír, a másik viszont nevet(ne)…

082_Tito_Ortiz_vs_Alexander_Shlemenko.1400396562.0

Slice öt év kihagyás után tért vissza azzal, hogy leszerződött a Bellatorhoz, a világ egyik legmagasabb presztízsű MMA (Kevert Harcművészetek) promóciós szervezetéhez. Ez idő alatt el tudott gondolkodni MMA-s karrierjén, és azon is, hogy mi érintette őt a legmélyebben, negatív értelemben. Arra jutott, hogy Seth Petruzelli – az első ember, akitől kikapott, három nyertes széria után – lenne az első ember, akin revansot venne, Tito volt a második azért, amiért mindig is lenézte őt.

Nos, az idők ilyen értelemben nem változtak, ugyanis még most is ez a helyzet: Ortiz ismét egy lenéző megjegyzést tett Kimbóra, az utcai, puszta kezes ökölvívás egyik királyára. A két mérkőzés óta veretlen Tito szerint Slice egyáltalán nem méltó hozzá:

“Kimbo visszalépést jelentene számomra. Utolsó mérkőzésén megfojtották, ráadásul ő egy utcai harcos, én pedig világbajnok vagyok.” – nyilatkozta Ortiz.

A Bellator félnehézsúlyának bajnoki mérkőzése február 27-én lesz esedékes, ahol Emanuel Newton (25-7) száll szembe a veretlen Liam McGearyvel (9-0) a Bellator 134. részében. Ortiz a győztessel szeretne megmérkőzni legközelebb.

“Négy mérkőzésre szóló szerződésem van a Bellatorral. Az elsőn én voltam a hátrányos helyzetű fighter, de legyőztem a középsúlyú bajnokot, Shlemenkót két perc huszonhét másodperc alatt. Ekkor jött Bonnnar, és elkezdett baromságokat beszélni rólam. Ő volt a következő áldozatom, pedig én a világbajnoki címre pályáztam. Most szeretném azt az utat folytatni, amin elindultam.” – hangzanak Ortiz szavai, melyek után az egyetlen kérdésünk már csak az: ha vajon Kimbo megsértődik ezeken, és ő is belekezd egy esetleges szócsatába, Ortiznak ismét kell tennie egy rövidke kitérőt?

Forrás: MMAfighting

Comments

comments

2 komment

  1. Oldal hivatkozás: Petruzelli imádná Kimbót kiütni Budomagazin.hu

  2. Oldal hivatkozás: Hat év késéssel ugranak egymásnak a veteránok Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.