Kiemelt hírek

Szegeden a nemzetközi kick-box elit: kezdődik a XX. világkupa!

2014. május 15. | szerző SzlobMil | Kick-box

Ismét Szegedre figyel a nemzetközi kick-box világ. A minden évben megrendezett kick-box világkupán több mint huszonöt ország kiválóságai mérik majd össze tudásukat. A május 15. és 18. között zajló tornán a sportág legjobbjaival találkozhatnak a nézők, a sportág történetében  először pedig élő közvetítés is lesz az interneten.

welcome

„Pénteken főként gyerekmeccsek, szombat este pedig már egy afféle gála várja a látogatókat, ahol a legkiválóbb döntők zajlanak majd a ringben. Lesz egy csapatbajnokság Csehország, Szlovénia, Ausztria és hazánk válogatottja részvételével. Mindent egybevetve, világbajnokokkal tűzdelt mezőnyt láthat majd a közönség a jövő hét végén” – mondta Német Ferenc, a versenyt szervező Tigers SE elnöke a csütörtökön megrendezett sportági sajtótájékoztatón.

„Az is nagy öröm, hogy az ország minden égtájáról érkezett nevezés: itt lesz a hazai kick-box sport elitje, például versenyezni fog Dancsó Zoltán, hatszoros világbajnok, Szombathely színeiben, Zsarkó Dániel Péter háromszoros válogatott kick-light és light contact versenyző, akiért a Hódmezővásárhelyiek szoríthatnak. Szegedről a házigazdákat Kovács Ádám képviseli majd light contact szabályrendszerben. De izgulhatunk az ifjonc, 2 éve válogatott Elfater Dávidért is, aki a Szigetszentmiklós – Tököl SE képviseletében érkezik Szegedre. Edzőként pedig békéscsabai Debreczeni Dezső, hétszeres világ- és nyolcszoros Európa-bajnok egykori versenyző is itt lesz.– mondta Kovács Sándor (Tigers SE), edző, szervező. A szombat esti Geoview Kick-Box Gálán képviselteti magát a csepeli aranygyáros Halker-Király Team is.

“Jó néhány későbbi K1-es sztár lépett már Szegeden a küzdőtérre újoncként” – világított rá a Tisza-parti városban rendezett megmérettetés fontosságára Német Ferenc.

Idén először 2014.05.17-én a sportág történtében először élő internetes gála közvetítés lesz a szegedi Világkupáról, 1,5-2 óra időtartamban az esemény honlapján.

 

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Több mint kétszáz magyar érem a kick-boksz világkupán! Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.