Kiemelt hírek

Önteltebb harcossal rég nem találkoztunk, de tud valamit

2015. november 26. | szerző SzlobMil | MMA

Csak nemrég fedeztük fel az indiai Jason Solomont – tudják, akit nagy magabiztossága ellenére 9 másodperc alatt szétvertek –, de máris találtunk valakit, aki önteltségből simán lekörözi őt. Ez a valaki Michael “Venom” Page, akinek idegesítő stílusáról egy csaknem négy perces, fergeteges videó tanúskodik. Kárörvendő olvasóink számára rossz hírünk van: Solomonnal ellentétben Michaelt nem győzte még le senki.

Egy veretlen MMA harcosról beszélünk, aki a Wikipedia szerint negyedik danig jutott kick-bokszban, az övet pedig apja, Curtis Page Sr. adta neki (nem vicc!). Saját elmondása szerint ő lesz az MMA új arca. Persze ekkora arccal, amekkora neki van, ez még összejöhet. A szimpatikus, 28 éves fiatalember makulátlan mérleggel rendelkezik: MMA-ban 9 mérkőzésből kilencet megnyert, és eddig egyszer bízta a pontozókra a meccseket, szereti ő maga eldönteni helyettük, hogy ki legyen a győztes.

20140519072032_1DX_7198

Összesen 6 KO/TKO-ja van, és még mielőtt megbélyegeznénk őt azzal, hogy csak állóharcban állja meg a helyét, gyorsan hozzátesszük, hogy két submission-ös győzelme is van. MMA-s karrierje előtt kick-bokszban 2007-ben a WAKO világbajnokságán, Coimbra-ban aranyérmet szerzett semi-contact szabályrendszerben. Emellett még kilenc világbajnoki címe van.

Michaelt “második Anderson Silva”-ként is szokták emlegetni, ő az egyik legnagyobb feltörekvő tehetség a sportban. Beképzelt, ugyanakkor elképesztően látványos küzdőstílusának köszönhetően rengeteg rajongót szerzett már magának világszerte, pedig mindössze két éve harcol, és csinál bohócot ellenfeleiből. Nem bírtuk megállni, hogy ne csináljunk mozgóképet az egyik kedvenc jelenetünkről:

20151126_120411

Egy biztos: érdemes lesz kiemelt figyelemmel követni őt karrierje során. Mi ezt biztosan megtesszük.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.