Kiemelt hírek

MAX2014 #1: Mi már most szeretjük a következő harcművészeti expót

2014. május 26. | szerző SzlobMil | Ott jártunk

Hazánk legelső harcművészeti expóját a budomagazin.hu újságírója sem hagyhatta ki; személyesen csekkoltuk a SYMA-csarnokbeli eseményeket. Csak azt sajnáltuk, hogy egyszerre nem tudtunk minden helyszínen, edzésen és bemutatón ott lenni… Beszámolónk következik. 

Pezsgő élet, kőkemény harcosok, mesterek és küzdelmek mindenütt, viszonylag kevés ülőhely, meglepően sokrétű és nyüzsgő tömeg (még babakocsis anyukákat is láttunk…), rengeteg tatami, sok látnivaló és – regisztrációért cserébe a SCITEC NUTRITION standjánál – ingyenes termékminták “kerítették hatalmába” a SYMA csarnokot szombaton a MAX2014-en.

Emberek a Scitec stand előtt

Emberek a Scitec standja előtt

Ez utóbbiból olyan sok fogyott, hogy a készletek délutánra teljesen kiapadtak, és a regisztrálók “csak” pólókat, illetve kulacsokat kaphattak. A szervezők valóban kihozták magukból a maximumot: bár voltak csúszások időben – minden zavartalanul és rendben zajlott.

Erdei Zsolt is kipróbálta a kötélhúzó-gépet (Fotó: R-mediaLine)

Erdei Zsolt is kipróbálta a kötélhúzó-gépet (Fotó: R-mediaLine)

A funkcionális zónában az R-Mednél ki lehetett próbálni a kettlebell-t; a TRX-et és sok egyéb funkcionális eszközt, volt továbbá kötélhúzó-verseny is, erre nagyon sokan vállalkoztak.

Sárközi Róbert pózol a rajongóival

Sárközi Róbert pózol a rajongóival (Fotó: facebook)

A szemfüles résztvevők közös fotót kérhettek és készíthettek kedvenc sztárjaikkal, a legbátrabbak pedig még edzhettek is velük, amire minden bizonnyal egy életen át emlékezni fognak, és a tapasztalat hozzájárul majd karrierjük naggyá tételéhez.

Balzsay Károly bemutató edzése

Balzsay Károly bemutató edzése (Fotó: mti)

Nagyon reméljük, hogy a pénteki játékunkon (lentebb) részt vevők is jól érezték magukat szombaton. Kíváncsiak vagyunk (bizonyára a szervezők is azok), hogy mások is átérezték-e azt az élményt, amit ez az expo nyújtott, várjuk a hozzászólásokat.

Totaldamage

Totaldamage harc! Akcióban nem volt hiány (Fotó: facebook)

A facebookon folyamatosan bővül a képgaléria, szállingóznak a fotók, és már megjelent egy élménybeszámoló is!

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Ha lemaradt róla, most három perc alatt megnézheti a MAX2014-et Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.