Kiemelt hírek

Közkívánatra: újra DBands Martial Arts instruktorképzés november 27-én, a BSK Crossfight-ban

2016. november 6. | szerző SzlobMil | Ajánlat

Folytatódik a forradalom a harcművészetekben! Ki ne hagyd – jelentkezz, amíg nem késő!

14479581_1830840393813416_6376630967042290240_n

A DBands Martial Arts egy kifejezetten küzdősportolóknak és harcművészeknek kifejlesztett eszköz (itt írtunk róla bővebben), amelynek pozitív hatásait (extra robbanékonyság, javuló egyensúlyérzék és fokozott állóképesség) egyre többen kezdik felfedezni az élsportolók és olimpikonok közül.

Egyre többen használják a külföldi és magyar vezető harcművészek is (főként a versenykaratéban), az UFC ketrecharcosaitól – Hector “Showeather” Lombard – kezdve az olimpikon vívókon át a birkózókig.

“A DBands Martial Arts csaknem az egyetlen olyan eszköz, amely a kinetikus lánc részévé válik azzal, hogy a két térd összekapcsolásával az eszköz együtt mozog annak használójával, miközben ellenállást fejt ki, amit le kell küzdeni. Ezt kifejezetten karatésoknak, harcosoknak találták ki. Minden idők legegyszerűbb, de legnagyszerűbb eszköze” – írták a DBands Martial Arts-ról neves küzdősport szaklapok.

unnamed

“A DBands rögzítési pontja maga a CORE; ez a mechanikai tulajdonság teszi lehetővé a core izmok folyamatos bekapcsolását. Azonnal aktiválja a farizmot; fel- és lecsatolásával az idegrendszer olyan terhelést kap, olyan tanulási folyamaton megy keresztül, amely fénysebességre kapcsolhatja ideg-mélyizom kapcsolatbővítését, a mind pontosabb, precízebb mozgást, a harcművészet egyik végső céljának elérését.” – fejtette ki véleményét Dr. Sófi Gyula igazságügyi orvosszakértő, a híres Musashi kétkardos vívóstílusának, a Niten Ichi Ryu-nak magyarországi Nagymestere.

A DBands használatával egyre több gyors izomrost aktivizálódik, ami elengedhetetlen a robbanékonyság fejlesztésében. Fokozatosan kapcsolja be az otorikus egységeket és növeli az ellenállást. Használata megköveteli a fegyelmezett testtudatot, a helyes pozíciókat és állásokat.

Az eszközzel hatékonyabbak az edzések

Az egyedülálló eszköz és a ráépülő metodika olyan perspektívákat nyit a funkcionális edzések területén, amelyek eddig elképzelhetetlenek voltak. A DBands Martial Arts gyakorlatiasan és hatékonyan segíti elő a küzdősportolók fizikai képességeinek fejlesztését, mint robbanékonyság, gyorsaság, állóképesség, stabilitás.

Válogatott élsportolók és tapasztalt trénerek jelezték, hogy gyorsaságuk, állóképességük, stabilitásuk jelentős fejlődésen ment keresztül, mióta használták a DBands eszközt, de volt olyan is, akinek az évek óta tartó, “berögzült” fájdalmait szüntette meg a DBands Martial Arts.

A jól művelt harcművészet az emberi testet egységként értelmezi, és ehhez a szellemiségéhez közel állnak azok a funkcionális eszközök, amelyek követik az ember természetes mozgásmintáit, és közben jótékony hatást gyakorolnak a tanítványra” – hangsúlyozza Hector Lombard egykori olimpikon, jelenlegi UFC ketrecharcos világsztár.

Hector Lombard ilyen mosolygós arccal konstatálta, hogy a Dbands Martial Arts JÓ

A november 27-i képzésre november 22-ig lehet jelentkezni ezen a linken. Ha van küzdősportos vagy harcművészeti tapasztalatod, és szeretnél rövid idő alatt nagyot fejlődni, vagy tanítványaidból a legtöbbet kihozni, jelentkezz!

Az év utolsó DBands Martial Arts instruktor képzése a BSK Crossfight (Szentendrei út 89-95) edzőkomplexumában lesz. Az utolsó helyekre még esélyes lehetsz! Legyél TE is DBands Martial Arts instruktor!

A DBands Martial Arts Ereje legyen Veletek!

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.