Kiemelt hírek

DBands Martial Arts – Forradalom a harcművészetekben

2015. november 5. | szerző SzlobMil | Tréning

Az újraértelmezett harcművészetek mentális és fizikai síkon is szorosan követik az életmódbeli változásokat, az új kor új kihívásait. Mindezt teljesítményfokozás mellett, a lehető leghatékonyabb preventív, egészségmegőrző módszerek alkalmazásával. Például a DBands Martial Arts eszközének és módszertanának segítségével, amit egyre többen használnak a külföldi és magyar harcművészek, a UFC ketrecharcosaitól  – Hector “Showeather” Lombard – az olimpikon birkózókig.

DBands_Birkozo

“A jól művelt harcművészet az emberi testet egységként értelmezi, és ehhez a szellemiségéhez közel állnak azok a funkcionális eszközök, amelyek követik az ember természetes mozgásmintáit, és közben jótékony hatást gyakorolnak a tanítványra” – hangsúlyozza Hector Lombard egykori olimpikon, jelenlegi UFC ketrecharcos világsztár.

FullSizeRender

“A DBands Martial Arts csaknem az egyetlen olyan eszköz, amely a kinetikus lánc részévé válik azzal, hogy a két térd összekapcsolásával az eszköz együtt mozog annak használójával, miközben ellenállást fejt ki, amit le kell küzdeni” – írták a DBands Martial Arts-ról neves küzdősport szaklapok.

 DBands_prod_keki

“A DBands rögzítési pontja maga a CORE; ez a mechanikai tulajdonság teszi lehetővé a coreizmok folyamatos bekapcsolását. Azonnal aktiválja a farizmot; fel- és lecsatolásával az idegrendszer olyan terhelést kap, olyan tanulási folyamaton megy keresztül, amely fénysebességre kapcsolhatja ideg-mélyizom kapcsolatbővítését, a mind pontosabb, precízebb mozgást, a harcművészet egyik végső céljának elérését.” – fejtette ki véleményét Dr. Sófi Gyula igazságügyi orvosszakértő, a híres Musashi kétkardos vívóstílusának, a Niten Ichi Ryu-nak magyarországi Nagymestere.

gluteus

A DBands használatával egyre több gyors izomrost aktivizálódik, ami elenegedhetetlen a robbanékonyság fejlesztésében. Fokozatosan kapcsolja be az otorikus egységeket és növeli az ellenállást.

Használata megköveteli a fegyelmezett testtudatot, a helyes pozíciókat és állásokat.

D-bands_Martial_Arts_Jo-page-001

Az egyedülálló eszköz és a ráépülő metodika olyan perspektívákat nyit a funkcionális edzések területén, amelyek eddig elképzelhetetlenek voltak. A DBands Martial Arts gyakorlatiasan és hatékonyan segíti elő a küzdősportolók fizikai képességeinek fejlesztését, mint robbanékonyság, gyorsaság, állóképesség, stabilitás. Válogatott élsportolók és tapasztalt trénerek jelezték, hogy gyorsaságuk, állóképességül, stabilitásuk jelentős fejlődésen ment keresztül, mióta használták a DBands eszközt, de volt olyan is, akinek az évek óta tartó, “berögzül” fájdalmait szüntette meg a DBands Martial Arts.

FullSizeRender (1)

 DBands Martil Arts workshopokra, illetve intruktor képzésekre jelentkezhet

A www.garasport.com/dbandsmartialarts oldalán a legközelebbi instruktorképzés:

2016. május elején, a BSK Crossfight edzőtermében, Szentendrei út 89-95.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.