Kiemelt hírek

Kizárták a rajongókat a Metamoris 6-ról

2015. május 8. | szerző SzlobMil | Birkózás

Csak és kizárólag online stream formájában lehet majd élőben megtekinteni a Metamoris (brazil jiu jitsu-s promóció) hatodik szériáját, amelyben két MMA-s szupersztár, Chael Sonnen (29-14) és Josh Barnett (33-7) is komoly szerepet vállalt.

meta

A Metamoris VI otthonául szolgáló helyszínre nem hogy nézők, de még a média szakemberei sem tehetik be a lábukat a verseny napján – ezt maga Ralek Gracie, a Metamoris alapítója erősítette meg az MMAFighting.com-nak. Egyelőre még az sem biztos, hogy honnan zajlik majd a rendezvény közvetítése.

A műsor megtekintése egyedül a fizetős streamen lehetséges – ez azért meglepő, mert az előzetes események eddig teljesen nyitottak voltak a nézők számára. Hogy ne álljunk teljesen értetlenül az események előtt, az MMA-ban mindeddig veretlen Ralek Gracie (3-0) elmagyarázta az első olvasatra furcsa, de belegondolva már logikusnak tűnő lépést:

“Azzal kísérletezünk, hogy hogyan lehetne családias, bizalmas környezetben versenyeztetni az indulóinkat amellett, hogy a rajongók is nézhessék a megmérettetést, a világon bárhol.”

Az újonnan kidolgozott szabályrendszer olyan szigorú, hogy még a harcosoknak sincs megengedve, hogy a verseny közben videózzanak. Blogolni azért lehet.

A verseny remek párosításokkal rukkolt elő: Josh Barnett eredeti ellenfele, Roberto “Cyborg” Abreu  lesérült, ezért Ryron Gracie helyettesíti őt, ami talán még izgalmasabb mérkőzést eredményez majd. Barnetthez hasonlóan Chael Sonnen is másodjára lép majd színre a Metamorisban: az első körben hősiesen helyt állt, de ezúttal biztosan nyerni szeretne – persze ezzel ellenfele, Renato “Babalu” Sobral (37-12 MMA) is így van. Egyébként mindketten a wrestling, vagyis a birkózás műfaját részesítik előnyben.

Végül, de nem utolsósorban, a versenyen ott lesz egy másik nagyágyú is, név szerint Jeff Monson (56-21), aki a Road to Metamoris verseny győztesével méri össze erejét.

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Barnett megvédte címét, Sonnen duplázott Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.