Kiemelt hírek

Ha Mirko Cro Cop ad neked interjút, halál fia vagy

2016. augusztus 22. | szerző SzlobMil | Szórakozás

Mirko “Cro Cop” Filipovic a saját Facebook-oldalán mutatta meg a rajongóinak, hogyan szokott interjút adni az újságíróknak. Bár sajnos nem értjük, mit mondanak a videóban, de az biztos, hogy a 41 éves horvát mindenkit meglepett a magatartásával.

Névtelen

Az egyik leghíresebb küzdősportoló a világon egy helyi edzőteremben fogadta az RTL televízió stábját, bemelegítés közben. Az őt kérdező fiatalember utcai ruhában volt, épp beszélgettek valamiről, amikor Cro Cop hirtelen leteperte őt a földre, ahol belekezdtek egy játékos MMA-szerű edzésbe.

A riporternek persze semmi esélye sem volt a csupa izom Mirko ellen, ennek ellenére nagyon élvezte a rögtönzött tréninget a világsztárral. A videó címe: “Minden újságírót szívesen fogadok egy interjúra :)”.

Mirko egyébként jól láthatóan remek formában tartja magát. Az élő legendát az Amerikai Doppingellenes Ügynökség (USADA) 2015 novemberében két évre eltiltotta a versenyzéstől Amerikában, növekedési hormon használata miatt, amit Mirko saját állítása szerint egy vállsérülés miatt használt. A fekete öves taekwon-dós ezek után bejelentette visszavonulását.

Legnagyobb örömünkre azonban a Japánban lévő Fizin FF nemrég leszerződtette Cro Copot, aki így megörvendeztetheti rajongóit egy újabb bunyóval.

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.