Kiemelt hírek

Hat év késéssel ugranak egymásnak a veteránok

2015. március 3. | szerző SzlobMil | MMA

A Bellatornál alaposan keresztülhúzták Kimbo összes korábbi tervét. Korábban hírt adtunk róla, hogy Kimbo Slice visszatér a küzdősportokhoz, és kijelentette, hogy bárkivel megküzd, aki csak az útjába áll. Azt azonban ő sem gondolta volna, hogy végül az ötvenegy éves, szintén visszatérő Ken Shamrock-al párosítják össze. Az ötlet nem egészen eredeti, hiszen a két sztár elvileg 2008-ban csapott volna össze…

20150227_180737.0.0

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, Kimbo először Seth Petruzellivel, vagy Tito Ortizzal szeretett volna megmérkőzni a visszatérésén. Ez utóbbi lemondta, sőt, egyenesen kikérte magának ezt a párosítást, míg Petruzelli szívesen bizonyított volna újra Kimbo ellen, ennek látszólag nem volt akadálya.

Scott Coker, a Bellator elnöke nem hallgatta meg Kimbo fohászait, és úgy döntött, hogy keresztülhúzza a számításokat, és inkább teret ad egy régen elfeledett, befejezetlen ügynek. Megírtuk korábban azt is, hogy Ken, a középkorú veterán áprilisban puszta öklös harccal veszélyezteti arcának és testének minden egyes porcikáját júniusban. Aki esetleg nem tudná, annak eláruljuk, hogy hat éve, az egykori EliteXC-ben Petruzelli csak egy beugróember volt, akit azért indítottak háborúzni Kimbo ellen, mert az ökölharcos eredetileg Ken Shamrock-ot kapta volna meg, aki a mérlegelésen felhergelte magát, és hibázott:

Shamrock-ot a fenti fizikai kontaktus miatti nagymértékű felháborodás miatt kizárták, közös ügyüket Slice-al pedig soha nem zárhatták le.

A két harcos összesen 92 éves lesz a ketrecben.

Ennél a csatánál már csak az lenne jobb, ha a puszta ökölharc mintaszobra, Kimbo Slice puszta ököllel is összecsapna Ken-nel…

Forrás: MMAfighting.com

 

Comments

comments

4 komment

  1. Oldal hivatkozás: Ötvenegy éves, de az önbizalma határtalan Budomagazin.hu

  2. Oldal hivatkozás: Kimbo legyőzője Kimbo következő ellenfelének árulkodott Budomagazin.hu

  3. Oldal hivatkozás: Tíz mp alatt ütötték merevre a “nemtudjukhonnan” jött nőt Budomagazin.hu

  4. Oldal hivatkozás: Kimbo Slice visszatér, és mindent akar! Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.