Kiemelt hírek

Brock két doppingteszten is elbukott az UFC 200 előtt

2016. július 20. | szerző SzlobMil | Dopping

Szertefoszlott azoknak az álma, akik azt remélték, hogy miután Brock Lesnar meggyőző teljesítménnyel legyőzte Mark Huntot, még szerepelhet majd az UFC-ben. Az amerikai pankrátor június 28-án és július 9-én (az UFC 200 napján) pozitív drogtesztet produkált – ugyanúgy, ahogy Jon Jones. A fejlemény egyáltalán nem meglepő, de ellenfele, Mark Hunt teljesen kiakadt ennek hallatán.

CWtlH7jUAAA6Xen

Az UFC korábbi nehézsúlyú bajnoka versenyen kívül, és versenyen belül is megbukott, de eddig még nem árulták el, hogy melyik tiltólistás szer volt a testében.

Lesnar 2 és fél millió dollárt kapott a szerepléséért az UFC 200-ban, Mark Hunt pedig úgy gondolja, hogy ez az összeg őt illeti, amiért egy csalóval engedték össze a ketrecben.

Brock az Associated Press-nek szűkszavúan nyilatkozott:

“A végére járunk az ügynek” – mondta az első pozitív teszt után.

fightermagazin-brock

Lesnart összesen 8 alkalommal tesztelték, és meglepően az első öt során teljesen tiszta volt. Felkészülésének utolsó szakaszaiban bukott le.

A 39 éves világsztár minimum két éves eltiltást kaphat, hacsak valamivel bizonyítani tudja ártatlanságát. Mindannyian tudjuk, hogy szteroidok, doppingszerek nélkül ember egész egyszerűen nem tud úgy kinézni, ahogy Brock, ezért a pankrátor csak a saját helyzetét teszi nehezebbé, ha megpróbál hazudni.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.