Kiemelt hírek

Breaking: Jon Jones-t kitiltották az UFC 200-ról, oda az év egyik legjobb mérkőzése

2016. július 7. | szerző SzlobMil | Dopping

Sokkoló hírre ébredtünk ma reggel, ami száguldó lavinaként omlasztotta le az internet kábeleit. Minden idők egyik legjobb küzdősportolóját, Jon Jones-t kivették az UFC jubileumi gálájáról, doppingvétség elkövetésének gyanúja miatt.

fightermagazin-jonjones

Az UFC 200. rendezvénye elvileg minden eddigi rekordot megdöntött volna nézettségben, hiszen ezen a gálán tér vissza Brock Lesnar, a Conor McGregortól élete első kiütéses vereségét elszenvedő Jose Aldo, és bizony az utóbbi időszakban botrányokból botrányokba kerülő Jon Jones is, akit sokáig a legjobb kevert harcművésznek tekintett a világ, súlycsoportoktól függetlenül.

Az óriási gála fő mérkőzése lett volna Daniel Cormier és Jon Jones második összecsapása, de ez sajnos elmarad.

Jones-t június 16-án tesztelték az Egyesült Államok első számú nemzeti doppingellenes szervezetének (USADA) szakemberei, és most derült ki, hogy valamilyen rendellenességet találhattak a sportoló szervezetében. A drámai bejelentést itt lehet megnézni teljes terjedelmében:

Nem tudni pontosan, mit találhattak Jon Jones szervezetében, de a harcos korábban már lebukott kokainnal.

Ellenfele, Daniel Cormier így ellenfél nélkül maradt, de lehetséges, hogy az utolsó pillanatban valaki jelentkezik, hogy megverekszik vele. Ha így is lesz, ez nem vigasztalja majd Cormiert, hiszen ez lett volna élete legfontosabb mérkőzése.

Beszámolunk a fejleményekről.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.