Kiemelt hírek

Videó: TKO Vitor Belfort egyetlen bokszmérkőzésén

2016. július 25. | szerző SzlobMil | Egyéb

Az Ultimate Fighting Championship (UFC) egyik kiváló harcosa, Vitor Belfort a kevert harcművészeteknek köszönheti a hírnevét, és mindazt, ami ezzel jár. Életében egyszer belekóstolt a profi ökölvívásba is, ahol választ adott egy kérdésre, ami sokakat foglalkoztat: hogyan szerepelne egy MMA-s a ringben?!

 

Belfort 2006-ban próbálta ki magát az ökölvívás szabályrendszerében, de csak 61 másodpercnyi anyagot hagyott hátra az örökkévalóságnak. Ennyi kellett ahhoz, hogy kiüsse brazil ellenfelét, akiről azóta sem hallottunk semmit. Josemario Neves ennyi idő alatt háromszor került a padlóra, ezért a mérkőzésvezető beszüntette a rövid, de fontos találkozót.

A brazil ketrecharcos 2008-ban egy nagyobb név ellen is megküzdött volna. James Toney lehetett volna a második ellenfele, de ahelyett, hogy az MMA-s ment volna bokszolni, a bokszolónak támadt kedve egy kis MMA-hoz. Toney a brazil helyett az amerikai Randy Couture-t választotta, akitől gyorsan kikapott egy hátsó fojtással az első menet 3. percében.

Még nézni is rossz volt:


029 – Randy Couture Vs James Toney – UFC 118… by vinniciusmachado

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.