Kiemelt hírek

VIDEÓ: Kiütéssel tért vissza Török Dani

2014. szeptember 30. | szerző SzlobMil | Kick-box

Török Dániel, kétszeres K-1 Európa-bajnokunk újabb első menetes kiütést könyvelhetett el magának, majdnem egy éves kihagyás és magánéleti krízisek sorozata után. Dani olyan rettentő erejű rúgásokat kivitelezett, hogy ellenfele a kiütést érő pillanatban inkább magától eldőlt, nehogy egy újabb rúgás érje a testét. Nézzék csak meg a videót!

Dani egy árulás és egy sikertelen üzleti vállalkozás miatt volt kénytelen visszatérni oda, ahol sikeres karriert épített fel magának: a ringbe. A Masters Mega Gala-n  Sava Bosic korábbi szerb ökölvívó próbálta Dani útját állni, aki akár még meg is lephette volna őt…
10457411_686502891446163_3276060347895853129_o

“Mindent bele adtam abba a pár rúgásba, amivel korán eldöntöttem a meccset!”kezdett bele a mondókájába Dani. “Lábfejeim is feketék. Az első rúgással meg lett törve a boxoló alapú srác. Annyira megzavarodott, hogy rúgásokkal akart válaszolni nekem. Nem is készültem box edzővel a meccsre, de viszont szinte csak boxolókkal sparringoltam. Jót tett, hogy fogytam 12 kg-t, gyors voltam tőle! Most a felkészülés alatt nem dolgoztam az éjszakában, mint az utóbbi 4 évben. Ez most nagyon érződött! Tényleg leadtam a dühömet, meg az egész keserűségemet, motivált voltam. Mint mondtam, ez egyszeri alkalom volt. Megmutattam magam, hogy az emberek mihez tartsák magukat.”

da

“Sava nem volt gyenge ellenfél, ha ő talál először, ha elér párszor fejen, akkor egy sokkal nehezebb bunyó is kialakulhatott volna.” – oszlatta el a kételyeket Dani egy esetleges folytatással kapcsolatosan.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.