Kiemelt hírek

Videó- és képgaléria: Semmy Schilt imádja Magyarországot – és az érzés kölcsönös :)

2014. október 5. | szerző SzlobMil | Beszámoló

A HELL ENERGY és a K-1 Hungary meghívására érkezett Budapestre Semmy Schilt négyszeres K-1 világbajnok, aki az itt töltött hosszú hétvége alatt számos változatos programon vett részt. Azonkívül, hogy a TEK Budo és Küzdősport Gálájának díszvendége volt, ellátogatott a Parlamentbe, edzést tartott a Hegyvidék Harcosai Akadémia fiatal kempósainak, beteg gyerekeket látogatott meg, és utolsó este Kunkli Tivadar thai-boksz legendával vacsorázott. A nem mindennapi történésekről rövid filmek és sok kép is készült…

01Semmy_Schilt_hell_xixo

Nem első alkalommal járt hazánkban a holland K-1 klasszis, de elmondása szerint mindig örömmel tesz eleget a meghívásnak, mert nagyon szereti Magyarországot és a magyar vendéglátást. Semmy a Terrorelhárítási Központ szervezésében idén már harmadszor megrendezésre került Budo Gála díszvendégeként érkezett Budapestre, és igen elismerően nyilatkozott a rendvédelmi szervek rendezvényéről, kiemelve a sportértéket és a színvonalat. A három napos látogatásba természetesen egy kis városnézés is belefért, és a Parlamenti Őrség jóvoltából még olyan helyeket is megnézhetett az Országházban, ahová egy hétköznapi ember nem juthat be.

08Semmy_Schilt_hell_xixo

A 212 centiméter magas holland óriás nagy örömmel csatlakozott a HELL kezdeményezéséhez és ajándékokkal lepte meg a Bethesda Gyermekkórház betegeit. A karitatív kórházlátogatásra a magyar thai-boksz élő legendája, Kunkli Tivadar is elkísérte. A két kiváló sportember nagy örömet tudott szerezni a kis betegeknek, de még a szüleiknek is, hiszen nagyon sokat jelent egy testileg, lelkileg megpróbáló nehéz időszakban, ha a gyógyításon, kezelésen túl valami pluszt kaphatnak.

11Semmy_Schilt_hell_xixo

Még az orvosok is úgy megörültek a nem mindennapi látogatóknak, hogy ők is lelkesen álltak a fényképezőgép elé egy közös fotó erejéig:

ORv

A kórházlátogatás után a program továbbra is a gyerekek körében folytatódott, a világsztár Semmy Schilt a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián oktatta a kempósokat. Semmy a Magyar Kempo Szövetség fiatal tehetségeinek tartott tréningjébe bekapcsolódott Kunkli Tivadar Világ- és Európa-bajnok thai-boksz versenyző is, aki korábban már legyőzte a szintén nagy hírnévnek örvendő amerikai Bob Sappet. A bemutatót követően dedikált kártyákkal és játékokkal lepte meg alkalmi tanítványait Schilt, aki Kunklival közösen nagy türelemmel állta a közös fotót kérők rohamát.

Kunkli (jobbra) és Semmy

Kunkli (jobbra) és Semmy

A tartalmas látogatás lezárásaként, utolsó este egy közös vacsorára hívta meg Tivadar a holland harcost, ahol a finom fogások és vidám sztorik mellett egy esetleges jövőbeli küzdelem is szóba került. Ezt azonban egyelőre úgy tűnt, hogy csak – egy igazi kihívásért a visszatérésre bármikor készen álló – Kunkli gondolja komolyan. Tivadar rajongói közösségi oldalára érkező, a Schilt elleni küzdelemre biztató hozzászólásokra Semmy szélesen mosolyogva csak annyit reagált, hogy akik erre biztatják, azok nem a barátai!

Még több kép:

20Semmy_Schilt_hell_xixo

15Semmy_Schilt_hell_xixo

17Semmy_Schilt_hell_xixo

Karacs Attila (balról) és Semmy Schilt

Karacs Attila (balról) és Semmy Schilt közös képe beindította a fantáziánkat…

02Semmy_Schilt_hell_xixo

07Semmy_Schilt_hell_xixo

14Semmy_Schilt_hell_xixo

09Semmy_Schilt_hell_xixo

10Semmy_Schilt_hell_xixo

SEMMY SCHILT KÓRHÁZI LÁTOGATÁSA:

SEMMY SCHILT EDZÉSE A GYEREKEKKEL:

SEMMY ÉS A TEK:

SEMMY A PARLAMENTBEN:

SEMMY ÉS AZ MTVA:

ÉS VÉGEZETÜL, ITT AZ UTOLSÓ; A VACSORA (ha értik, mire gondoltunk):

Képek, Videók, Sajtóközlemény Forráss: Tóth Eszter Anna / Hell Energy

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.