Kiemelt hírek

Történelmi fordulópont a magyar MMA életében

2015. augusztus 12. | szerző SzlobMil | MMA

Magyarország felkerült az MMA világ nagybetűs Térképére: a Magyar MMA Prémium Liga teljes jogú tagságot nyert a nemzetközi világszövetséghez az International MMA Federation-hez (IMMAF), mely köztudottan a UFC utánpótlás amatőr szervezete.

BBF070B6DB44459785CBD97588FF82F8

“Hatalmas megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a hosszas megfelelési procedúra végén teljes jogú tagságot nyertünk a világszövetséghez. Ez úton szeretném megköszönni mindenkinek, aki kivette a részét a munkából!” – mondta Marián György, a Magyar MMA Prémium Liga elnöke.

“Körülbelül egy éve adtuk be a jelentkezési szándékukat a legnagyobb MMA világszervezethez, ahol nagyon magas feltétel rendszernek kellett megfelelnünk. Ez a tagság a legnagyobb lehetőség a Magyar MMA sportolók számára. Immáron teljes sport karrier modellt tudunk kínálni a jövő nemzedéknek” – hangzott el Tánczos Gábortól, az MMPL főtitkárától.

Lascenko_Brestovac

Ettől a ponttól kezdve a Magyar MMA Prémium Liga által szervezett Amatőr Országos Bajnokság jelentősége fontosabb, mint valaha. Az egyetlen hivatalos eredményeket regisztráló esemény mellett nem csak a HFC-be válogatnak feltörekvő amatőr tehetségeket, de ezek a versenyek győztesei egyben válogattak is lehetnek, akik képviselik hazánkat a UFC által megfigyelt és szponzorált Európa- és világbajnokságon.

Forrás: Tánczos Gábor / Magyar MMA Pérmium Liga

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.