Kiemelt hírek

MOZILÁZ: Itt a feláldozható judós, aki ráadásul hölgy…

2014. május 22. | szerző Szasza | Judo

Nemrég írtunk arról, hogy az MMA-bajnok kanadai Georges St. Pierre szerepet fog kapni a híres Kickboxer című film remake-jében. Most újabb harcos tévedt be Hollywood kapuján, és a beszólásairól hírhedt, az MMA-ban veretlen, olimpiai bronzérmes judoka, Ronda Rousey áll a kamerák elé Slyvester Stallone és Arnold Schwarzenegger mellé.

rousey_judo

Ki hinné, hogy az Expendables (Feláldozhatók) sorozatnak már a harmadik része jön ki 2014 nyárának végén. Ez a film mintegy hattyúdala olyan akciósztároknak, mint Sylvester Stallone (67), Arnold Schwarzenegger (66), Dolph Lundgren (56), vagy az új Star Wars-filmek állítólagos hőse, Harrison Ford (71).

De a sztárparádé közel sem ért véget, mert olyan jól csengő nevek szerepelnek az augusztusban moziba kerülő filmben, mint Jet Li, Jason Statham, Antonio Banderas, Wesley Snipes, vagy Mel Gibson.

És persze Patrick Hughes rendező igazi harcosokat is bevon a forgatásba, szerepet adva például a váltósúlyú bokszoló Victor Ortiznak, vagy az MMA-bajnok, veretlen 27 éves Ronda Rousey-nak, aki Pekingben bronzérmet szerzett cselgáncsban. A hölgy egyébként verbális attakban is nagyon erős, Amerikában ő a trashtalk királynője.

romda_rousey_konyokos

Ronda Rousey az MMA-ban osztogatja a könyökösöket

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.