Kiemelt hírek

Több százan képviselik a világ judoelitjét Budapesten

2014. május 28. | szerző Szasza | Judo

A Budapest Judo Grand Prix-n, június 21. és 22-én több száz judoka harcol majd 56 éremért, százezer dollárért, és persze az olimpiai kvalifikációs pontokért a Papp László Sportarénában. Jó hír, hogy rendező országként négy-négy főt indíthatunk súlycsoportonként, így bőven lesz kinek szurkolni.

judoelit

Nemcsak az érmekért harcolunk majd!

Az esemény szervezőinek becslései szerint 5-600 versenyzőre lehet számítani a Papp László Sortarénában június 21. és 22-én, a Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) szerint eddig már több mint négyszázan jelezték indulási szándékukat a Budapest Judo Grand Prix-n.

Mivel vendéglátók vagyunk, így négy-négy sportolónkat indíthatjuk súlycsoportonként, ez pedig 56 magyar judóst jelent! A jó magyar eredmények mellett a rendezésért is szoríthatunk, mert a hazai szövetség pályázni szeretne a 2017-es felnőtt világbajnokság rendezési jogáért.

A szurkolóknak az egynapos felnőtt jegy 1000.-, a gyermekeknek 500 forint lesz, a kétnapos bérlet ugyanilyen leosztásban 1500.-, és 750 forintba kerül majd. A szervezéssel, az elszállásolással és az ellátással kapcsolatos kérdésekre itt található válasz.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.