Kiemelt hírek

Szuperfightok a Harcosok Klubja 16-on

2015. február 4. | szerző SzlobMil | Programajánló

A Harcosok Klubja soron következő, 16. gálája – Kató Mihály Emlékverseny címmel – hamarosan, február huszonegyedikén startol el. A felhozatalban ismét remek párosítások szerepelnek – olvasható az ellenfelem.hu-n.

to

Eddig már több mint hatvan versenyző adta le nevezését. A főmérkőzésen Bakacs Dezső (Garuda Team) vív meg Benedek Zsolttal, -77 kg K-1 szabályrendszer szerint. Bakacs, a tavalyi FFC Futures döntőse a kettővel ezelőtti, tizennegyedik gálán ugyancsak főmérkőzésen vett részt, de pontozással alulmaradt Szalontai Gergő ellenében. Ellenfele a többszörös kick-box és K-1 magyar bajnok, full-contact Eb II., világkupa győztes, TEK gála győztes Benedek Zsolt (Békéscsabai LTP-SE) még nem szerepelt HK gálán, így neki megadatik az a megtiszteltetés, hogy főmérkőzésen debütálhat.

bakacsbenedek

Gilányi Attila is ringbe lép majd, ő Koczfán Jánossal csap majd össze szintén K-1 szabályrendszerben, +100 kg-ban. K-1 mellett lesz majd más is: összecsap egymással Nnadi Kristóf és Tóth “Mammut” Gergely is, méghozzá thai box szabályrendszerben. Idén is megemlékeznek a szervezők a legendás harcosról, Kató Mihályról. Íme a hivatalos plakát:

Harcosok-Klubja-16

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Közel félezer ember érkezik a II. Mátra Kempo Kupára Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.