Kiemelt hírek

Szuper-csillagharcost csináltak McGregorból (videó)

2016. november 18. | szerző SzlobMil | Videók

Aki rajong a Dragon Ball-ért és Conor McGregorért, annak megtaláltuk az év legjobb videóját. Egy zseni összekötötte a két stílust egymással – Eddie Alvarez kiütését gondolta újra a Dragon Ball univerzumában, a végeredmény pedig tökéletes lett. Kattintsanak csak rá bátran.

A legjobb a fenti videóban, hogy egyáltalán nem kell hozzá ismerni a Dragon Ball-t, de nem bírjuk ki, hogy ne adjunk belőle egy kis gyorstalpalót.

A Dragon Ball a kis Son Goku – a földönkívüli, de humanoid – csillagharcos, akit azért küldtek a Földre, hogy elpusztítsa azt. Son Goku természetfeletti erővel rendelkezik, mégis mérhetetlenül barátságos és naív lény, eszében sincs a hódítás. Kalandjai során rengeteget harcol, és végül az univerzum legerősebb harcművésze lesz. Goku haja fekete, de sárga lesz akkor, amikor Goku minden erejét összpontosítja, és szuper-csillagharcossá változik át. Ilyenkor a szeme kék lesz, ereje megtöbbszöröződik, reflexei felgyorsulnak, és olyan sebesen mozog, hogy az emberek szabad szemmel semmit sem látnak belőle.

Szóval most már mindenki érti, mi történt McGregorral a fenti videóban. Köszönet és tisztelet a művésznek!

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.