Kiemelt hírek

Szó szerint kiütötték a ringből David Haye-t

2017. március 5. | szerző SzlobMil | Videók

Tony Bellew (29-2-1) masszív underdogként lépett ringbe David Haye (28-3) ellen, TKO-s győzelme az egyik legnagyobb meglepetés az ökölvívás történelmében. Haye-t egy sérülés hátráltatta a hatodik menettől.

Tony Bellew kockáztatott. A WBC cirkálósúlyú világbajnoka két súlycsoportot lépet feljebb, hogy kihívja David Haye-t. A találkozó tele volt sérülésekkel. Tony a másodikban eltörte az egyik kezét, Haye pedig a hatodikban szenvedett el egy csúnya achilles-ín repedést.

Egyik harcos sem adta fel a  mérkőzést, mindketten mentek előre, mint a gép, emeljük kalapunkat mindkettejük előtt. A 11. menetben Bellew a ring szorítóin kívülre ütötte angol honfitársát, aki még valahogy fel tudott tápászkodni, de segítői végül bedobták a törülközőt, ezt látni a fenti videóban is.

haye-ko

“Ez van, nincs mit szépíteni rajta, a sérülések hozzá tartoznak a sporthoz. Néha felül tudunk kerekedni rajtuk, de sajnos a jobb lábam sérült meg. Ha a ballal lett volna gond, akkor több esélyem lett volna nyerni. Mindent beleadtam, de ez nem volt elég a győzelemhez, tisztán megvertek. A jobb győzött. Emelem kalapomat előtte. Mindig is tudtam, hogy Bellew kemény fickó, és azt is, hogy nagy szíve van, gratulálok neki.” – nyilatkozta a mérkőzés után Haye.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.