Kiemelt hírek

Sikeres Aikido szeminárium Békéscsabán

2017. május 17. | szerző akadmin | Aikido

A harcművész irányzatok szakmai fejlődésének fontos részét képezik a szemináriumok és táborok, ahol neves mesterektől tanulhatnak a résztvevők. Az ilyen jellegű táborok közvetlen hangulata egyben a közösséget is erősíti és jelentős lökést, energiát ad a további edzésekhez.


A felsorolt pozitívumok mindegyikét tartalmazta az a hétvégi aikido edzőtábor, amelyet Békéscsabán, az Andrássy Társaskör “dojojában” rendezett meg a Békéscsabai Lakótelepi SE Aikido szakosztályának Balázs Sándor mester vezette csoportja. A szeminárium meghívott vezetője egy közismert és köztiszteletben álló makói aikido mester. Márton Imre V.DAN a csabai és Békés megyei harcművészek régi barátja, ismerőse, amint ezt a megnyitókor az őt köszöntő régi barát, Shihan Gregor László VII.DAN, a Békés megyei Harcművész Szövetség elnöke is kiemelte.

Régóta segíti a csabai csoport munkáját, és ebbe a folyamatba illett bele a mostani tartalmas rendezvény, amire nem csak a megyéből érkeztek, hanem más megyékből, sőt, Dunántúlról is. Márton Imre közvetlen stílusával egy felszabadult, könnyedt és mégis munka centrikus szombatot eredményezett. Az eredményes edzések  után így nem csoda, hogy hasonló módon eredményes volt a délutáni övvizsga is, ahol az elsősorban a gyermek és ifjúsági korú utánpótlás tagjai tettek sikeres vizsgát.

Remélhetőleg még számos alkalommal nyílik mód Márton Imre aikido edzéseire Békés megyében!

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.