Kiemelt hírek

Öt év után végre bemutató kick-box edzést tartott Zrínyi Miklós

2014. december 30. | szerző SzlobMil | Beszámoló

Bár az év vége megérkezett, és a legtöbben a feltöltődés, illetve a pihenés időszakát töltik, azért nem mindenki tesz így – sőt… A Békés megyei Harcművész Szövetség All-Style Karate és Kick-box szakága bemutató light-contact és kick-light edzést szervezett 2014 utolsó napjaiban.

20141228_110112

A meghívott edzésvezető Zrínyi Miklós 6. DAN-os nagymester volt, a magyar kick-box válogatott szövetségi kapitánya, aki több mint tíz évig tagja volt a WAKO világszövetség három tagú light-contact szakbizottságának. Mint szövetségi edző, most is a light-contact és a kick-light válogatottat irányítja, és egyben ő a magyar kick-box edzőképzés vezetője is – elmondhatjuk, hogy igazán kiváló szakember edzésén vehetett részt az az ötvenhárom érdeklődő, aki a múlt vasárnap délelőttöt edzésre szánta.

20141228_103231

Shihan Gregor László (6. DAN, 5. DAN kick-box), a Békés megyei Harcművész Szövetség elnöke köszöntötte Zrínyi nagymestert és az érdeklődőket, akik még Debrecenből is ellátogattak a helyszínre, Mezőberénybe. A Barna Márton és Schaffer Katalin vezette Mezőberényi Sportcsarnok SE ismét készséges házigazdának bizonyult. Nem csak a kick-box irányzathoz tartozók vettek részt ezen a rendezvényen, hiszen goshinkai karatésok és ITF taekwon-dosok is ott gyakoroltak a rendezvényen:

Zrínyi

Szép számú hozzátartozó is végignézte a két és fél órás edzést. Zrínyi Miklós maximálisan megfelelt az elvárásoknak, hiszen nem csak pörgős páros gyakorlatokat vezényelt, hanem érthető magyarázatokkal is alátámasztotta a bemutató edzést. Ez azért is fontos volt, mert a rendezvényen további kilenc edző is részt vett, így edzői továbbképzést is jelentett a tréning. Méltán köszönte meg a pörgős két és fél órát tapssal a fáradt csapat. Zrínyi Miklós utoljára öt éve tartott ilyen nyílt, bemutató edzést Békés megyében.

Forrás: Gregor László

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.