Kiemelt hírek

MMA-ra vált Rodolfo Vieira, a brazil harcbűvész

2016. február 4. | szerző SzlobMil | Brazil Jiu-jitsu

Rodolfo Vieirát rengetegen ismerik földharcos körökben. Ez nem véletlen, hiszen a fekete öves brazil jiu jitsu (BJJ) mester eddig szinte minden versenyt arannyal nyert meg, ahol csak elindult. A többszörös Európa-és világbajnok idén új arcát mutatja a közönség felé: áttér MMA-ra. Eddig az American Top Team-ben gyakorolt, és a Real Fight Championship nevű promócióban láthatjuk majd őt először októberben.

rodolfo-vieira-bjj-02

Rodolfo, a brazil “harcbűvész” ellenfele egyelőre nem ismert, csak azt tudjuk, hogy egy japán promóciónál, az RFC-ben próbálja ki magát a ketrecben.

“Nagy élményekkel gazdagodtam az American Top Team-ben. MMA-s szabályrendszerben még nem sparringoltam ugyan, de még nem is szeretnék egy kis ideig. A csapattal eddig csak a bokszra helyeztünk hangsúlyt, és az igazság az, hogy agyonvertek. Amikor elkezdtünk jiu jitsuzni, ami igazán hazai terep nálam, de abban is agyonvertek. Teljesen felpörget ez a váltás MMA-ra, remélem, sikerrel járok majd benne.”

66143_670x446.30645161290323

A brutális fizikummal rendelkező Rodolfo Vieira jelenleg 26 éves (októberben már 27 éves lesz), négy világbajnoki címe mellett hat világkupa és két Európa-bajnoki győzelemmel büszkélkedhet. Általában a 100 kilogrammosok között szokott versenyezni, de MMA-ban a középsúlyban debütál majd.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.