Kiemelt hírek

MMA: Holly Holmé lett 2015 legnagyobb kiütése

2016. január 5. | szerző SzlobMil | MMA

Rengeteget szoktunk azon spekulálni, hogy melyik volt az év legdurvább kiütése, de most vége a találgatásoknak. Az egyik legnevesebb MMA szaklapnál Holly Holmé lett 2015 legnagyobb MMA-s kiütése.

137_Ronda_Rousey_vs_Holly_Holm.0.0

Ha lehet hinni a bajnok állításainak, akkor kijelenthető, hogy eddig még csak egyetlen egy alkalommal láthattuk Holly Holm-ot száz százalékos formában versenyezni MMA-s szabályrendszerben. A többszörös bokszvilágbajnok olyan játszi könnyedséggel verte meg Ronda Rouseyt, hogy alig hittünk a szemünknek.

A tény, hogy Holm TKO-val legyőzte honfitársát, az MMA világának egyik legnagyobb meglepetése volt. A rúgás, ami Rousey nyakára érkezett, szépen volt kivitelezve, de messze nem ez volt a legszebb rúgás, amit valaha láttunk. Ennek ellenére Holm-nak ítélték oda az MMAFighting.com-on a tavalyi év legdurvább kiütését, ami megelőzte Conor McGregorét is.

Holm egyébként a napokban írta alá új szerződését az UFC-vel, és hamarosan bejelentik következő ellenfelét, no meg a címvédés időpontját. A súlycsoportban Miesta Tate áll a második helyen a ranglistán, és szinte biztos, hogy Holm először nem Rousey-nek ad visszavágót, hiszen az ex-bajnoknak még ki kell hevernie élete legnagyobb csapását…

Olvasóinkhoz idéznénk egy kérdést: volt ennél durvább kiütés 2015-ben (sportágtól függetlenül)? A válaszokat hozzászólás formájában várjuk a Facebookon, vagy kicsivel lejjebb.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.