Kiemelt hírek

Michael Bisping: ‘Nem szeretnék belerúgni egy olyan emberbe, aki már a földön van’

2014. október 15. | szerző SzlobMil | Bűn

Michael Bisping egyáltalán nem neheztel Cung Le-re, amiért megpróbálta elcsalni augusztusi meccsüket azzal, hogy tiltott anyagokkal turbózza fel szervezetét. Ez azért van, mert Bisping végül legyőzte a vele szemben látszólag előnnyel rendelkező 42 éves színész-harcost…

luke

“Szerencsére a mérkőzést én nyertem meg.” – meséli Bisping. “Ha elvesztettem volna, akkor most biztos marha ideges lennék, és több mondanivalóm is lenne. Amúgy sem szeretnék belerúgni egy olyan emberbe, aki már a földön van. Remélhetőleg ez egy lecke volt Le és mindenki számára: ez nem az az út, amin járni kellene.”

“Még kicsit sajnálom is őt, de fizetnie kell tetteinek következményeiért.”

Cung Le 12 hónapos eltiltásban részesült az UFC jóvoltából, amit csak magának köszönhet – tudta előre, hogy ha HGH (Human Growth Hormone) használ, le fog bukni, mégis megtette a nem túl logikus lépést.

Míg Bisping nem szerette volna még jobban a porba tiporni egykori ellenfelét, azért tisztában van azzal, hogy mi lett volna, ha…

“Megpróbálta csalással elvenni tőlem a győzelmet,” – mondta. “Ha kikaptam volna tőle, akkor nem küzdhetnék most meg Luke Rockhold ellen, és az emberek azt várnák el tőlem, hogy visszavonulót fújjak…”

Le nem az első, aki csalással szeretett volna győzedelmeskedni Bisping felett: a ma már visszavonult Chris Leben (22-12 MMA) 2008-ban szteroidokkal tömte tele magát, hogy legyőzze őt az UFC 89-ben. Michael olyan ismert TRT-használóktól kapott már ki karrierje során, mint Chael Sonnen, Vitor Belfort, Dan Henderson, vagy éppen Wanderlei Silva, ezért mindenképpen értékeli, hogy az UFC szigorított drogtesztelési szokásán.

“Örülök, hogy az UFC mindent megtesz azért, hogy az MMA tiszta sportág legyen.” – mondta. 

Forrás: MMAfighting

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.