Kiemelt hírek

Magyar bronzérem a karate Világkupán

2016. március 14. | szerző SzlobMil | Karate

Tadissi Martial a harmadik helyen végzett a Laskóban megrendezett karate világkupán. A szlovéniai verseny a legjobb magyarok számára egyik állomása volt az őszi felnőtt világbajnokság kvalifikációs sorozatának.

tadissibronzeremmel

A megmérettetésen a magyarok közül Tadissi Martial szerepelt a legjobban, aki kumitében (küzdelem) a 67 kg-os súlycsoportban három győzelmet követően az elődöntőben szenvedett csak vereséget. A harmadik helyért azonban ismét győzni tudott, az osztrák Kaserer elleni diadala pedig bronzérmet jelentett a számára.

Három győzelme volt a 75 kilósok között az U21-es világ- és Európa-bajnok Hárspataki Gábornak, ám a mezőny erősségére jellemző, hogy még így sem jutott el az éremmeccsig, hetedikként zárt. Hasonlóan szerepelt férfi katában (formagyakorlat) Koch Szabolcs, aki három diadalt könyvelhetett el, és végül szintén hetedik lett.  

A nőknél formagyakorlatban Sterck Laura két nyertes kör után csupán 3-2 arányban maradt alul a végső győztes hongkongi versenyzővel szemben, és végeredményben ő is a hetedik helyen végzett, akárcsak küzdelemben az 55 kg-os Lakatos Nóra.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.