Kiemelt hírek

Kick-box Eb: 22 aranyérem!!!

2015. augusztus 31. | szerző SzlobMil | Kick-box

Majdnem egy teljes hétig izgulhattunk értük. Figyelemmel kísértük őket az érkezésüktől kezdve az első mérkőzéseiken át a végső diadal kapujáig. Most egy jó hírrel jelentkezünk, ugyanis kick-boxosaink szombaton huszonkét aranyat szereztek a Junior és Kadett Kick-box Európa-bajnokságon, San Sebastianban.

omg

Nem csak az egyéniben, de a point-fighting csapatversenyben is az élen jártak a magyarok. A kadett 1 korcsoport esélyes volt a győzelemre, és ehhez méltóan, kétséget nem tűrően, fölényesen nyerte mérkőzéseit, és így az Európa-bajnoki cím is az övék lett.

Külön öröm, hogy sikerült legyőzniük az ősi rivális olaszok mindkét csapatát.

Juniorcsapat

A juniorok is aranyérmesek lettek, azzal a különbséggel, hogy nekik minden győzelemért meg kellett izzadniuk. A bajnoki címet a hetet végigszurkoló, lelkes és hangos magyar szurkolótábor is megérdemelné, akik végig pozitív energiákat sugároztak a gyerekek felé.

A magyar válogatott az Európa-bajnokságon összesen  22 arany-, 14 ezüst-, és 29 bronzérmet szerzett, ezzel a teljesítménnyel a nemzetek éremtáblázatában a 35 ország közül Oroszország és Írország mögött a harmadik helyet szereztük meg – egy újabb, képzeletbeli bronzéremmel gazdagítva a hozományt.

11954653_1015143448518339_6120843521559393350_n

Point-fighting és kick-light szabályrendszerben a legjobbak voltunk, light-contactban a negyedik hely jutott nekünk, míg K-1-ben a 16.-ak lettünk.

Az Európa-bajnokság legeredményesebb versenyzője a négy (három egyéni és egy csapat) aranyérmet begyűjtő Erdei Brúnó lett.

Erdei Brúnó

Erdei Brúnó (középen)

Hamarosan jelentkezünk a részletesebb élménybeszámolóval és a teljes eredménylistával.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.