Kiemelt hírek

Itt az év egyik legnagyobb kivégzése (VIDEÓ)

2017. február 20. | szerző SzlobMil | MMA

Derrick Lewis magyar idő szerint hétfő hajnalban – szebb szót nem találtunk rá – kivégezte Travis Browne-t, Ronda Rousey kedvesét. A bírónak is köze volt mindehhez.

lewis1_evoI5wL

Sokan gondolták úgy az UFC Fight Night 105 fő mérkőzése után, hogy a bíró, Mario Yamasaki túl későn avatkozott bele az egyoldalúvá vált Derrick Lewis – Travis Browne összecsapásba. Ronda Rousey szerelme jól kezdett az első menetben: ellenfele először a kezét (vagy ujjait), fájlalta látványosan a rá érkező rúgások miatt, Browne szépen dolgozott a lábával.

Valószínűsíthető kézsérülése ellenére Derrick összeszedte magát, és egy jobb ütéssel elérte, hogy kihívója hanyatt dőljön. Travis megpördült, majd felállt a földről, de a manőver közben Lewis egy hatalmas kalapácsütéssel támadta. Az ütés nem ért életpontot Travis fején, a KO elmaradt. Rövid adok-kapok után Derrick megpróbálkozott egy ugyanolyan jobb ütéssel, de Browne megelőzte őt: gyomorszájon rúgta. Derrick ismét nem tudta elrejteni fájdalmát, elfordult Travistől, aki viszont nem tudta befejezni a meccset.

A menet hátralévő két perce Browne távolról érkező testrúgásaival ért véget; egyértelműen ő állt jobban. A második menet történéseit nem áruljuk el, nézzék inkább meg videón:

Lewis a mérkőzés után elmondta, hogy egyáltalán nem bánta, hogy a bíró a kelleténél később szüntette be a mérkőzést, sőt még örült is neki.

“Örültem neki, hogy Yamasaki egy kicsit tovább engedte a mérkőzést a kelleténél, jól meg akartam verni Travist, amiért ő szereti bántalmazni a nőket. Örülök neki, hogy kiengedhettem a gőzt.”

Browne állítólag 2015-ben bántalmazta akkori feleségét, Jenna Webb-et. Az UFC fel is függesztette őt azért, amiért ilyen vádak merültek fel a neve mellett, de a nyomozás során kiderült, hogy Browne ártatlan volt az ügyben. A két méteres Browne most szenvedte el sorban a harmadik vereségét.

Lewis a fenti brutális kivégzéssel már 6 mérkőzés óta veretlen az UFC-ben: 2015 óta 7 mérkőzést nyert, 5 kiütéssel, és csak egyetlen vereséggel. Úgy tűnik ő egy őszinte ember, és magának sem hazudik. Elismerte, hogy a nagy kiütések juttatták el őt oda, ahol most van (a nehézsúly csúcsának közvetlen közelében), de tudja, hogy sokat kell még dolgoznia azért, hogy ne csak egy területen legyen életveszélyes.

“Dolgoznom kell még mindenen, úgy általában. A legjobb 5 nehézsúlyú harcosnak nincs gyenge pontja, ők mindenben jók. Én majdhogynem csak egy téren vagyok jó. Úgy gondolom, a szívem a legnagyobb fegyverem, ez az, ami hajt előre.” – nyilatkozta az amerikai.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.