Kiemelt hírek

Itt a bizonyíték, hogy Joe Rogan a világ egyik legjobb szakkommentátora

2016. szeptember 1. | szerző SzlobMil | Szórakozás

Nem véletlenül ismeri a legtöbb küzdősport rajongó Joe Rogan nevét, aki az UFC egyik állandó szakkommentátora. Találtunk egy zseniális felvételt az előadóművészről a YouTube-on, amely arról szól, hogyan csinált Rogan szórakoztató műsort abból, hogy a ketrecben a földre borult egy zacskó jég.

A 2010-es UFC 109-ben, Melvin Guillard és Ronys Torres mérkőzésén egy szokatlan hibát vétettek Torres sarkában az egyik menetek közötti szünetben.

Éppen Ronys hátát jegelték, amikor kiszakadt a jégkockákkal teli zacskó, és az egész a földre borult. Ezzel még nem lett volna semmi gond, de ami ez után következett, az vígjátékba illő volt. Négy ember próbálta megtisztítani a földet a kemény és csúszós jégkockáktól, de még sosem láttunk ekkora szerencsétlenkedést a világon, amit ezek akkor összehoztak.

A folyamat során többször felborították a vödröt, amibe a jeget próbálták valahogy kézzel belapátolni. A közönség egyre jobban fújolt, a kínos helyzet pedig még sokkal kínosabbá vált. Olyannyira, hogy a szerencsétlen takarítók inkább kiosontak a ketrecből, rengeteg jeget maguk mögött hagyva.

Ezt jól látta mindenki – Guillard csak nevetett, Torres idegeskedett és értetlenkedett, a közönség hangosan fújolt, Joe Rogan szinte önkívületi állapotban figyelte és kommentálta az egészet:

“Ajjaj, baj van. Valaki véletlenül kiöntötte a jeget az Octagonba. Hú, ez nagy baj. Nagyon sok van a földön. Lesz egy kis idő, amíg összeszedik. Ez egy katasztrófa.” – kommentálta Rogan, itt még nyugodtan. A szerencsétlenkedésre így reagált:

“Jaj, ne, ez kezd… Odanézz, felborították a vödröt! Mi ez, A Dilis Trió?! Mit csinálnak ezek az őrültek? Mindenki fújol, most még nagyobb nyomás van rajtuk! Ez az, sodorjátok ki a szélére, úgy úgy! Még mindig van jég! Még mindig túl sok van a földön! MENJETEK MÁR VISSZA! Még nem végeztetek! Minden tiszta jég! Több száz jég van a földön, ezek meg elhúztak, mert túl nagy volt rajtuk a nyomás.” – szólt a műsor Rogantól, amit állandó kollégája, Mike Goldberg sem bírt ki nevetés nélkül.

A nem mindennapi esetet megörökítő videó most épp 3.605.234 megtekintésnél jár. Megérdemelten.

Joe Rogan egy zseni. Megvan benne minden: rajong a küzdősportokért, ezért mindig beleéli magát azokba a küzdelmekbe, melyeket közvetít. Ért is a harchoz: fekete öves brazil jiu jitsu mester a BJJ egyik leghíresebb instruktora, Jean Jacques Machado alatt, ezenfelül kék öves judós, második danos taekwon-dós mester, és egy másik BJJ-legenda, Eddie Bravo tanítványa.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.