Kiemelt hírek

Így zajlott a 14. Amatőr Közelharc-Kézitusa Bajnokság

2015. június 18. | szerző SzlobMil | Beszámoló

A Budapesten megrendezett XIV. Amatőr Közelharc – Kézitusa Bajnokságot több prominens személyiség is megtisztelte jelenlétével. Ott volt például Mészáros István, az IFAK magyarországi képviselője, Vida Ferenc, e+s Kft. ügyvezető igazgató, Mihályi Attila, Honvéd Szondi SE közelharc-kézitusa szakosztály vezető oktatója, Metzger Antal, a Magyar Sport Ju-jitsu Szakszövetség elnökségi tagja, és két tanítványa, Tímár Gábor és Szántó Anna.

Untitled

A versenyzők több versenyszámban is indulhattak: önvédelemben (emelt és alapszinten), földharcban, full contact „B” és „A” kategóriában, illetve túlélés versenyszámban is tanúbizonyságot tehettek tudásukról.

A verseny végén Lovász Zsolt (1. DAN), nyá. alezredes, a Magyar Közelharc – Kézitusa Szövetségben kiemelkedő munkásságáért és szakmai tapasztalatáért 1. dan fokozatott szerzett.

Unti2tled

A bajnokság igazgatója Dr. Zöllei Zoltán nyá. alezredes, közelharc-kézitusa szakértő, a Magyar Közelharc – Kézitusa Szövetség elnöke volt, az érmeket Farkas László, a HOSOSZ elnöke, a különdíjakat Mihályi Attila ajánlotta fel.

EREDMÉNYEK:

Önvédelem, alapszint

1. Sári Levente
2. Steckl Zsolt
3. Fodor Fanni

Önvédelem, emelt szint

1. Máté Zsolt
2. Árvai János

Földharc

1. Szabó Krisztián
2. Kiss Tamás
3. Bánszki Donát, Kovács Roland

Full Contact „B”

1. Bánszki Donát
2. Sallai Gréta
3. Fodor Fanni

Full Contact „A”

1. Polyák Gergely
2. Kugler Gergely
3. Bodócsi Bálint, Kovács Roland

Túlélés

1 . Kugler Gergely
2.  Kovács Roland
3. Szabó Krisztián, Kiss Tamás

Unt1itled

A verseny legtechnikásabb versenyzője a nők között Sallai Gréta, a férfiaknál pedig Kovács Roland lett. A versenyen a legelszántabb versenyző díját Bánszki Donát kapta.

Forrás: Dr.Zöllei Zoltán / Magyar Közelharc-Kézitusa Szövetség

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.