Kiemelt hírek

Így rágja vasembereinket az idő vasfoga

2015. február 13. | szerző SzlobMil | Életmód

Prince Naseem Hamed viszonylag új képe láttán szerkesztőségünkben felmerült a kérdés: vajon hogy néznek ki ma a 80-as és 90-es évek nagy filmes-verekedős sztárjai? Összegyűjtöttünk róluk egy-egy friss fotót, amit a régiek mellé raktunk. Volt, akin nagyon megdöbbentünk, de volt olyan is, akin szinte meg sem látszódnak az elmúlt évek. Következzenek a képek…

#1: Hulk Hogan

hulk1-1024x493

 Bármilyen hihetetlen is, a 61 éves Hulk Hogan (Rocky III., A 3 nindzsa nem hátrál) még ma is aktív pankrátor a WWE-nél (World Wrestling Entertainment), ami  a jelenlegi legnagyobb és legsikeresebb pankráció promóciós cég. Véleményünk szerint nagyon jól tartja magát – 60 év felett is van élet!!!!!

#2: Sly Stallone

Sly

A 68 éves Sylvester Stallone modern kori munkásságát nem kell bemutatnunk olvasóinknak. A két Oscar-díjra jelölt filmsztár, forgatókönyvíró, filmrendező és festő nem hagyta el magát, és még mindig olyan fizikummal rendelkezik, amit akár a húszévesek is megirigyelnének. Ha a testén nem is, de arcvonásaink azért meglátszanak az évek. Az edzések mellett a filmezést sem hagyta abba, és ez remélhetőleg még nagyon sokáig így lesz. Jelenleg egyszerre két filmet is forgat, és várható tőle a Rambo széria befejező része is!

#3: Mr. T

ROCKY-3-MR-T

A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb amerikai sorozatának (A Szupercsapat) láncos hőse és a Rocky III. rosszfiúja már 62 éves. Fiatal korában dolgozott hivatásos katonaként, pankrátorként, és volt kidobóember, illetve testőr is. Megbízói között világsztárok is szerepeltek: Muhammad Ali, Michael Jackson, Steve McQueen és Diana Ross is őt bérelte fel.

#4: Carl Weathers

Carl_Weathers_t540

Bizony, a Rocky és a Ragadozó filmek sztárja, Carl Weathers is már 67 éves (vagyis mindössze egy évvel fiatalabb, mint Stallone), egész jól tartja magát, de azért mi úgy gondoljuk, hogy a kopaszság nem áll jól neki…

#5: Wesley Snipes

130405160522-wesely-snipes-2010-story-top

A Penge, a Pusztító és a Vitathatatlan című filmek 52 éves legendás sztárja, Wesley Snipes valódi harcművész a felsorolásban: második danos mester hapkidóban, shotokan karatéban pedig ötödik danig jutott el.

 #6: Jackie Chan

3103

Jackie Chan is hatvan éves már. Karrierjének kezdete, vagyis 1960 óta százötven filmben szerepelt már, az akciójelenetekben pedig saját maga alakította a kaszkadőrt is. A Részeges karatemestert alakító színésztől még sok film várható a közeljövőben.

#7: Bolo Yeung

bolo-yeung-wallpapers-body-phiotos

Még kimondani is hihetetlen, de Bolo Yeung már 68 éves. A kung fu és a tai chi mesteréről csak az igazi rajongói tudják, hogy régen testépítő versenyző és erőemelő volt, 1970-ben meg is nyerte a Mr. Hong Kong versenyt. Filmjeinek 98 százalékában a gonosztevő szerepét játszotta el, pedig a való életben állítólag pont fordítva, igazi hősként lehet őt jellemezni. Szerepelt Bruce Lee, Jean-Claude Van Damme mellett is – vagyis fölött, hiszen mellette még ezek a világsztárok is sokszor eltörpültek –, de edzette Brandon Lee-t, Bruce Lee fiát is.

#8:  Matthias Hues

Blackbelt-3_thumb2

A Németországban született, ötvenöt éves, 196 centis Matthias Hues fiatalkorában csatlakozott egy kick-box klubhoz, életét pedig végigkísérte a harcművészet, amit szerinte jó korán kell elkezdeni. A Star Trek-ben is szerepelt.

#9: Cary-Hiroyuki Tagawa

cary-hiroyuki-tagawa-7

A hatvannégy éves, négy nyelven folyékonyan beszélő színész, fiziológus és nem utolsósorban harcművész Cary-Hiroyuki Tagawa felett is eljárt az idő… A Mortal Kombat Shang Tsung-ja idén pont idén fejezte be legfrissebb filmjét, és további szerepekre készül.

#10: Dolph Lundgren

Dolph-Lundgren-1195616163

Az 57 éves Dolph Lundgren-t remélhetőleg nem kell bemutatnunk olvasóinknak. A 3. danos kyokushin karatés filmszínész edzéssel, munkával és meditációval tartja magát csúcsformában. Le a kalappal, így kell ezt csinálni. OSU!

+1: Chuck Norris

cn3

Mit is mondhatnánk Chuck Norrisról…  danfokozatait két kezünkön sem tudnánk összeszámolni, és a személyével való viccek száma is alulról súrolja a végtelent. Mielőtt a Világmindenség Uráról bármilyen negatív szó is eshetne, gyorsan leírjuk, hogy szerintünk hetvennégy éves korából úgy negyvenet – vagy ötvenet – simán letagadhatna. Egyszerűen nem fog rajta az idő.

+2: Jean-Claude Van Damme

admin-ajax.php

A címlapképünkön szereplő Jean-Claude Van Damme (54), születési nevén Jean-Claude Camille François Van Varenberg is túl van már az ötödik x-en, de legendás bicepsze és spárgája még mindig a régi. A Kickboxer, a Véres Játék és még megannyi kedvenc filmünk hőse nemrég könnycseppeket csalt szemünkre a Volvo reklámjával, amit nem lehet elégszer megnézni – csakúgy, mint régi filmjeit –:

+3: Arnold Schwarzenegger

arnie

Ha a top10-es lista végére Chuck Norrist hagytuk, akkor a ráadás végére Arnold Schwarzenegger kellett, hogy kerüljön, aki július 30-án ünnepelte hatvanhetedik születésnapját. A fenti képhez inkább nem fűzünk kommentárt, mert éppen az állunkat keressük a pincében. Aki szeretné, az hamarosan (február 22-én, vasárnap) akár élőben is megtekintheti a Legendát, aki fiatalok millióinak adott már inspirációt.

 

Comments

comments

2 komment

  1. Oldal hivatkozás: Wesley Snipes: Ha megtámadnak az utcán, üvöltsd, hogy “véres gyilkosság”! Budomagazin.hu

  2. Oldal hivatkozás: Geri Halliwell bombaformában bokszol Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.