Kiemelt hírek

Hét arannyal tarolt a HHKA Újfehértón

2016. október 14. | szerző SzlobMil | Kempo

Remekül szerepeltek a hegyvidéki harcművészek a szombati kempo országos bajnokságon. A kelet-magyarországi tornán heten állhattak fel a dobogó tetejére.

hhka-fightermagazin

A hegyvidéki Lacza Ábel a gyerek, Sztyéhlik Richárd pedig a felnőtt mezőnyben remekelt a II. Izsó Mihály Emlékverseny, Újfehértói Kempo Kupán, a hétvégén. Mindketten saját korosztályuk legjobbjai lettek a tornán, teljesítményüket különdíjjal jutalmazták a szervezők.

Lacza Ábel mind a négy küzdelmi kategóriában, amiben elindult, nyert. Light és semi contact, kempo kumite és submission versenyszámban is felállhatott a dobogó tetejére. Sztyéhlik Richárd a full kempo és a semi contact számokat tudta megnyerni, submission és light contact kategóriákban pedig ezüstérmes lett.

Barna József light contact-ban győzedelmeskedett, Karácsonyi Dávid ezüstérmes lett semi contact-ban, míg Gebe Marcell light-ban második, semi-ben harmadik helyen zárt.

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia eredményei:

Lacza Ábel (1. hely, light contact, semi contact, kempo kumite, submission)

Sztyéhlik Richárd (1. hely full kempo és semi contact; 2. hely submission és light contact)

Barna József (1. hely, light contact)

Gebe Marcell (2. hely, light contact; 3. hely, semi contact)

Karácsonyi Dávid (2. hely, semi contact)

Az emlékversennyel egybekötött kupán tizennégy egyesület több mint száz harcművésze jelent meg. A szervezők három technikai (kata, fegyveres kata, gyo) és öt küzdelmi (semi contact, light contact, full kempo, kempo kumite, submission) kategóriát indítottak, így mindenki megtalálhatta azt a műfajt, amelyben a legjobb.

A Magyar Kempo Szövetség ez évi utolsó versenye december elején lesz Budapesten, természetesen arról is beszámolunk majd.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.