Kiemelt hírek

Harcosok Klubja 15.: Gladiátorok győzelmével ért véget 2014

2014. december 26. | szerző SzlobMil | Beszámoló

A Laszák – Szalontai kick-box mérkőzés még Las Vegas kaszinóiban is nagy közönségsikert aratott volna – olvastuk a kickboxsziget.hu oldalon. A budapesti aTEREM immár tizenötödik alkalommal adott otthont egy olyan küzdősport gálának, ahol különböző szabályrendszerekben csaptak össze a versenyzők.

DSC_1001tn_

A küzdősport ínyenceinek számító szakértő közönség telt házas rendezvényén thai-boksz, MMA és K1 szabályrendszer legjobbjai mellett, a gálamérkőzések előtt a kevesebb tapasztalattal rendelkezők is kipróbálhatták tudásukat. A 18 órai kezdettel kezdődő gála küzdelmeken már kimagasló küzdelmek is jellemzőek voltak.

DSC_0954tn_

A 19 éves Elszaszer Dávid ellenfele az a Fehér Balázs volt, aki a magyar profi K-1 szabályrendszerben már sok győztes mérkőzést vívott, ezért a léc magasra volt feltéve. Balázs – rutinja mellett – plusz három kilóval érkezett, de ennek ellenére Dávid nagy fölénnyel nyert. A gála utolsó mérkőzése volt Laszák Zoltán és Szalontai Gergő presztízs jellegű viadala. A két fiú valósággal szikrázott a közönségsikeres küzdelem során. Zoltán az első menetben megcsillogtatta a lábtechnikáját, a második menetben pedig kézzel felvette a harcot és nagy iramot diktálva hatalmas offenzívát indított.

DSC_0991tn_

A csata Laszák győzelmével ért véget, így Zoltán full-contact Eb ezüstérme mellett meg tudta őrizni a magyarországi K1-es szabályrendszerben kivívott vezető helyét. További képekért kattintson erre a linkre.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.