Kiemelt hírek

Harcművészek csatazajától volt hangos hétvégén a Kőrösi Csoma Kőbányai Kulturális Központ

2017. január 25. | szerző SzlobMil | Beszámoló

Nagy szakmai és közönségsikert aratott a hétvégi Greiner Bio One karate CSB és Budo Gála, melyet a Stabilitás Sport klub rendezett meg a Kőrösi Csoma Kőbányai Kulturális Központban. A versenyen ünnepelték a klub 25. évfordulójának fennállását, és kiderült, melyik a legjobb csapat kumitében, illetve katában. 

A megnyitó ünnepségen Kalmár Árpád köszöntötte a rendezvényen megjelent díszvendégeket: Balogh Lászlót, a főtámogató GBO cég ügyvezetőjét, Dr. Garamvölgyi László tábornokot, a rendezvény védnökét, Dr. Bodnár Attilát, a helyi Bajcsy kórház főigazgatóját, a klub kiemelt intézményi partnerét, Dr. Nemes Andrást, a TF professzorát, Markos György színművészt, örökös tiszteletbeli elnököt, Juhász Ferenc MKSZ alelnököt és Hafuzi Avniját, az IJKA karate szervezeti ügyvezető elnökét.

Ott voltak a klub jelentősebb együttműködő partnerei is: Seresné Farkas Júlia, a Stabilitás Sport örökös tiszteletbeli tagja és támogatója, Ádám Imre, Büki Péter, Székely Sándor, Filkor Zoltán, Hosso Zoltán is, a fő speaker pedig Németh Nyiba Sándor költő-olimpikon volt.

IMG_3908

 

A versenyen csapat kata és kumite versenyszámokban mérték össze tudásukat a csapatok, amely igen látványos gyakorlatokat és küzdelmeket hozott. A küzdelmek között a budó gála részeként impozáns karate és harcművészeti bemutatókat láthatott a színházterem közönsége.

Az eredményhirdetéskor a legjobbak kiemelt serlegeket és trófeákat kaptak, köztük a Székely Budo Sport vásárlási utalványait is.

karate

Eredmények

Csapat kata

1. Abasár Tekeres SK
2. IBK Seiken SE
3. Agria Karate SE

Abszolút kata bajnok: SKDUN csapata

Csapat kumite

1. Kálóczi Branch
2. Oyama Hungary
3. SKDUN- Sport Stabilitas

IMG_4098

A versenyt követően került sor a Stabilitás Sport Klub 25 éves jubileumi megemlékezésre.

Ezt követően elismerésben részesítették a klub kiemelt eredményességű versenyzőit, edzőit és segítőit, többek közt a világ egyik legeredményesebb női versenyzőjét, a többszörös Európa-bajnok és Világkupa győztes Sztankó Ritát, és a többszörös Európa-bajnoki érmes Németh Katalint, valamint az október Dream Cup World világverseny Stabilitás érmeseit, Ferenczy Krisztinát, Sallay Grétit, Gáncsos Viktóriát, Szilvássy Gábort, Csanádi Benedeket és Méri Bencét.

Az elmúlt időszakban nyújtott önzetlen munkásságáért kiemelt elismerést kapott többek közt a 25 éve alakult Stabilitás egykori de mai is aktív fekete öves alapító tagja, Bartók Árpád, a Stabilitás egykori testvérklubjának, a Honvéd ASE szakosztályvezetője, Nagy László és a klub rendezvényeinek szervezésében kiemelt segítséget nyújtott többi klubtag és közreműködő partner.

IMG_4578

A Stabilitás Sport Klub ezúton is szeretné megköszönni még egyszer minden klubtagnak és partnernek a hosszútávú támogatást és együttműködést, valamint sportolói, segítői közreműködést.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.