Kiemelt hírek

Gyógypedagógiás gyerekeket tanítottak a HEGYEM mesterei

2015. március 16. | szerző fightermagazin.hu | HEGYEM

Nagyszerű és megindítóan szép edzést tartottak a HEGYEM mesterei a budapesti Benedek Elek EGYMI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskolában. A gyógypedagógiás gyerekek hol ámulva, hol vagányan, de minden esetben tisztelettel és szűnni nem akaró tudásvággyal figyelték a mozdulatokat.

„Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek sokáig emlegetni fogják még ezt az edzést. Visszavárunk titeket. Köszönet és tisztelet.” – idézzük Sensei Halász Attilát, aki így kommentálta a suliban lezajlott rendhagyó edzést.

1218_0

A mester meghívására Szendi Norbert (2. DAN), Tiszaszentimrei Réti István (6. DAN) és Gubacsi Attila (3. DAN) tanítók látogattak el a speciális iskolába, hogy a kyokushin karate elemeit felvonultatva vezessék be a nebulókat a harművészet rejtelmeibe.

A gyerekek lelkesedéssel és örömmel fogadták a vendégeket, akik mindent megtettek azért, hogy a kölkök jól érezzék magukat. A küldetés sikerült: a srácok és lányok mosolyogva vették a próbatételeket, és váltak lelkes szereplői a HEGYEM tanítási metodikájának.

De beszéljenek a képek – itt megtalálja mindahányat.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.