Kiemelt hírek

Fontos eseménnyel kezdte az évet a Budo Karate Of Hungary

2016. január 26. | szerző SzlobMil | Karate

A magyar karate élet régi támogatója, Kesic Bogdan 9. danos shotokan karate nagymester edzést tartott Keszthelyen, ahol fontos eseményre kerített sort. Nyolcadik dant adományozott Csősz-Tóth Norbert mesternek, amivel elismerte a harcművész eddigi munkáját és pályafutását.

12552785_10205799091399967_9137950106128086587_n

A két órásra nyúló tréningen a nagymester felhívta a figyelmet a technikák finom apróságaira, és így vezette végig a résztvevőket a kihon és kata gyakorlatokon. Kesic Bogdan meglepetésszerűen adományozott 8. dant Csősz-Tóth Norbert mesternek, a tanítványok és harcművésze barátok nagy örömére. A kiérdemelt magas övfokozat nem jutalom, hanem egy értékes pályafutás megérdemelt mérföldköve.

A délelőtti edzést követően a szemináriumon résztvevő hazai és külföldi klubok vezetői munkaebéden beszélték meg a további teendőket a Budo Karate Of Hungary szövetség munkájával kapcsolatban, illetve egyeztették a teendőket egy megalakításra kerülő, a közös munkát segítő világszövetséggel kapcsolatban. Már régóta folynak a háttér tárgyalások és a szervező munka ebben az ügyben.

A délután folyamán a Szerbiából érkezett Kesic Bogdan nagymester segítője,  Goran Samolovac sensei tett sikeres 6. danos vizsgát a vizsgabizottság – Kesic Bogdan (9.DAN), Csősz-Tóth Norbert (8. DAN) és Cziráki Zoltán (7. DAN) előtt. Samolovac mester szakmailag rendkívül igényes szakember, így sikeres övvizsgája nem volt meglepetés.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.