Kiemelt hírek

EZ-DE-BRUTÁL!!! Erdőben, botokkal csépelik egymást a naturálharc hívei

2014. június 19. | szerző SzlobMil | Viadal

Ez az új extrémsport – legalábbis ezzel a címmel került fel a youtube-ra az a meglehetősen brutális videó, amit kicsit lejjebb prezentálunk… A  gyermekkori bolondozásainkat eleveníti fel a felvétel, amelyen két alak esik egymásnak először botokkal, majd puszta kézzel. A harc  hamar átlépi a fair play határát…

Nem jól gondolják – a kép a harc előtt készült

Nem, nem jól gondolják – a kép a harc előtt készült

A “földharc” szót jelen kontextusban szó szerint kell érteni – a két elvetemült küzdőfél hanyatt fekve kezdi az egészet, így olyan érzésünk van, mintha minden reggel így ébrednének fel. Pár gyors lendítés a botokkal, ezután a harc nagyon gyorsan MMA-ba “csap át” – a vehemencia a maximumon van, még a kamerást is ellökik a harcosok, miközben a földre kerülnek.

A csata ennek ellenére nem mindig korrekt – fegyverükre nagyon oda kell figyelniük a résztvevőknek, mert ha elvesztik azokat, akkor az őket körül állók nem fognak nekik odadobni egy újat, mint a filmekben. Ez történt a videóban is: volt, hogy csak az egyik félnek volt bot a kezében, ami a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető “egyenlő küzdelemnek”.

Hogy hogyan alakul a végkifejlet, azt nem áruljuk el, beszéljenek helyettünk a mozgóképek:

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.