Kiemelt hírek

Esztergom-Kertváros Kupa: 150-nél is több harcos küzdött Dorogon

2017. március 10. | szerző SzlobMil | K1

Nagy siker övezte a tizenkettedik alkalommal megrendezett Esztergom-Kertváros Kupát. A sors úgy hozta, hogy a legelső után ismét Dorog volt a házigazda (a többit Esztergomban tartották), azon belül is az Eötvös iskola tornacsarnoka. Összesen 153 harcművész mérte össze tudását 5 különféle szabályrendszerben, a házigazdák voltak a legeredményesebbek.

A versenyre huszonkét egyesület százötvenhárom harcművésze nevezett. A szervezők kata (formagyakorlat), önvédelem, light és full contact, valamint K-1 szabályrendszerű kategóriákat hirdettek meg. A versenyt a házigazda, esztergom-kertvárosi Fighting Kempo nyerte meg, megelőzve a második Black & Gold Angels Veresegyházi Kick-Box, K-1 SE-t és a harmadik VI-GÓ SE-t.

A csapatverseny végeredménye (1-6. hely):

  1. Fighting Kempo, Esztergom-Kertváros
  2. Black & Gold Angels Veresegyházi Kick-box, K-1 SE
  3. VI-GÓ SE, Mosonmagyaróvár
  4. Szilágyi Team (Herceghalom-Budakeszi)
  5. Dorogi Nehézatlétikai Club
  6. Újfehértói Kempo HSE és Szigetszentmiklós-Tököl SE

Lacza Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnöke elmondta, hogy örül a kupa iránti nagy érdeklődésnek és a jó szakmai színvonalnak, amely azt mutatja, hogy komolyan vették a felkészülést a harcosok és céljuk volt ezen a tornán.

A Magyar Kempo Szövetség versenynaptárában is szereplő mostani tornával egy sűrű program kezdődött meg. Még a hónap végén újabb megméretés vár a kempókákra a XIII. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságon, majd áprilisban már a XIV. IKF Kempo Világbajnokságon, Portugáliában kell bizonyítaniuk hazánk legjobbjainak. Májusban pedig újabb magyar bajnoki forduló, a Budakeszi Kempo Kupa vár a sportolókra.

Forrás: Pecsu Press

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.