Kiemelt hírek

Egyet tehetsz, nevetsz, mert mehetsz egy remek Kecske Fesztre!

2015. február 16. | szerző SzlobMil | Kung-fu

Dobokkal, oroszlánokkal, sárkányokkal indul a Kecske Fest 2015. február 21-én tíz órakor, amelynek apropója a február 19-én beköszöntő Holdújév, Ázsia legnagyobb ünnepe. Harcművészeti bemutató és verseny, kínai orvoslás, gyermekprogramok, kiállítások, kalligráfia és művészeti bemutatók várnak minden érdeklődőt – ráadásul ingyen!

unnamed

Harcművészeti bemutató és verseny várja a sportág szerelmeseit, a 2015 Holdújév Kupa keretében, amit hagyománykövető módon rendeznek meg. A hazai harcművészek kiválóságai nem csak a páston kápráztatják el a közönséget. A különböző stílusok és iskolák bemutatói mellett a látogatók 4-99 év közt közös gyakorlásokon is részt vehetnek, világbajnok edzők és instruktorok segítségével. A harcművészet preventív egészségmegőrző hatása a Kecske Fest interaktív Taiji és Qigong gyakorlásain tapasztalható meg.

20130514083719670

A szervezők célja, hogy a változatos programokkal közelebb hozzák a magyar emberekhez a távol-keleti kultúrát. A 2015 Ázsiai Holdújév Kecske Fest kulturális programja a Magyarországon működő, Kínával, Távol-Kelettel foglalkozó civil-, kulturális-, és művészeti szervezetek, oktatási intézmények jelenlétével, a legszínesebb programmal várja az érdeklődőket. Bár a legfontosabb cél a közös ünneplés, fontos kiemelni, hogy a hétvégi esemény átfogó képet nyújt hazánk legjelentősebb szervezeteinek tevékenységeiről és ismeretszerzési lehetőségekről mindazok számára, akik érdeklődnek a keleti kultúra iránt. A tematikus programhelyszínek egész nap játékokkal és sportos programokkal várják a résztvevőket.

További részletek a programajánlónkban.

Forrás: Kínai Művészeti Központ

 

 

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.