Kiemelt hírek

Decemberben összecsap két éra legjobbja

2016. július 25. | szerző SzlobMil | Egyéb

Nagyon jó hírünk van: Rico Verhoeven (48-10), a GLORY (2012- ) legjobb kick-boxosa decemberben összecsap Badr Harival (118-12), a K-1-es éra (1993-2012) egyik legnagyobb tehetségével.

hari fightermagazin

A küzdősport rajongók megkapták a karácsonyi ajándékukat: az egyik legizgalmasabbnak ígérkező kick-boxos mérkőzés Németországban zajlik majd – ez nem holmi mendemonda: a hírt a GLORY CEO-ja, Jon J. Franklin is megerősítette.

“Mindkét harcos aláírta a szerződést. Alig várjuk, hogy megadhassuk a rajongóknak azt, amire vágynak. Velük egyetemben mi is ezt a mérkőzést szerettük volna látni már régóta, ráadásul Rico és Badr is akarja ezt a bunyót.” – mondta.

Verhoeven szerint ha ő nyer, azzal véglegesen bevésheti nevét a történelemkönyvekbe. Rico-nak elvileg nehezebb dolga lesz, mint Harinak, mert rá vár még egy címvédés szeptember 9-én, a GLORY 33-ban. Ellenfele Anderson Silva lesz, akit nem szabad összekeverni az MMA-s Anderson Silvával, annak ellenére sem, hogy a nevük megegyezik.

A 31 éves Hari az utóbbi időkben sajnos nem a mérkőzéseiről, hanem a ringen kívüli botrányairól volt híres a sajtóban, de még mindig az egyik legjobb kick-boxer a világon.

A superfight három menetes lesz, ennél többet még nem tudunk róla, de beszámolunk a fejleményekről. Hogy addig se maradjunk bunyó nélkül, bemutatjuk mindkét harcos leghíresebb összecsapását:

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.