Kiemelt hírek

Chris Weidman fekete övre vizsgázott az UFC 187 előtt

2015. május 12. | szerző SzlobMil | Brazil Jiu-jitsu

A veretlen Chris Weidman (12-0) masszív önbizalomnövelő-löketet kapott tizenhét nappal a soron következő megmérettetése, az UFC 187 előtt: fekete övet szerzett BJJ-ben (brazil jiu jitsu). Ezzel utolérte, és immár elmondhatja magáról, hogy “egyenrangú ellenfele” lesz Vitor Belfortnak, aki szintén fekete öves mester a stílusban.

ni

“Renzo Gracie-től és Matt Serrától kaptam meg a fekete övet” – írta az amerikai sztár büszkén a közösségi médiában, és ehhez egy képet is posztolt, ahol a legendás “Egy fekete öves valójában egy fehér öves, aki soha nem adta fel” idézet előtt pózol mestereivel.

 

Weidman az ADCC (Abu Dhabi Combat Club) 2009-es világbajnokságán lenyűgöző teljesítményt nyújtott: akkor még csak kék öves létére egészen a döntőig menetelt, ahol egy nagyon szoros mérkőzésen maradt alul a többszörös világbajnokkal, Andre Galvaóval (5-2 MMA) szemben. Azóta Weidman leszerződött az UFC-hez, és három szubos győzelmet harcolt össze magának.

chris_weidman__1_.0.0

Weidman legutóbbi öt UFC-s mérkőzésén csak és kizárólag fekete öves jiu jitsus mesterekkel került össze, de nem volt gondban, amikor földharcra került a sor.

Forrás: MMAFighting.com

 

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.