Kiemelt hírek

Chael Sonnen: Nem szabad elárulni, ha lesérül az ember

2015. július 9. | szerző SzlobMil | Feszülés

Chael Sonnen keményen kritizálta Jose Aldót és csapatát, amiért országnak-világnak megmutatták a brazil harcos törött bordáit mutató röntgenfelvételeket. Elmondása szerint, ha az ő bordája tört volna el, akkor arról senki nem tudhatna, és sérülten így is el tudná vállalni a mérkőzést. 

chael_sonnen.0

“Ha az én bordám törött volna el, akkor az hót ziher, hogy senki sem tudott volna róla. Ha egy csapattársam elárulta volna a sajtónak egy interjú során, hogy eltörte a bordámat, akkor ő onnantól nem lenne az edzőtársam többé. Ez ilyen egyszerű. Soha nem sorolnám fel a sérüléseimet sem a küzdelem előtt, sem pedig után, mert ez érzésem szerint ez nagyon tiszteletlen és gyáva magatartás. Ami a hagyatékomat illeti, büszke vagyok arra, hogy soha nem kerestem kifogásokat, és mindig  harcoltam, amikor kellett, bármikor, bárki ellen.”

Jose Aldo (balra) és a bordái (jobbra)

Jose Aldo (balra) és a bordái (jobbra)

Jose Aldo sérülését a brazil egyik csapattársa árulta el a médiának körülbelül két héttel ezelőtt, onnantól nem lehetett tudni, hogy Aldo képes lesz-e harcolni, vagy sem. Végül úgy alakult, hogy a sérülése túl komoly, ezért nem állhat ki Conor McGregor ellen. Jose helyett Chad Mendes lesz az, aki megküzd Conorral az ideiglenes övért.

 

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.